Forum

Galeria

wakacje w Mielnie

• Autor: iwona10 Data: 2007-07-11 17:34:20

Niedawno wróciłam z Mielna. Pogoda nam nie dopisała, jeden dzień się opalaliśmy. Warunki na kwaterze też nie były rewelacyjne. Właścicielka zbytnio się nie przejmowała. W ubikacji nawet nie było wentylacji, możecie sobie wyobrazic jaki był smród. A to są zdjęcia z wakacji. Ja z synem plaża port rybacki były tam smaczne wędzone ryby zabawa w morzu

zachód słońca.ujście jeziora Jamno do morza fale na morzu spacer po plaży.

• Autor: monia00 Data: 2007-07-11 18:07:42

Iwonko ,zdiecia sa super . Przypomnialas mi wczasy mojego dziecinstwa .Co roku jezdzilismy cala rodzinka nad morze ,pogoda byla jak na lekarstwo i Baltyk lodowaty (tylko nozki moczyc).
    Mimo to wspominam fantastycznie ...a rybki nad morzem to cos wspanialego dodam jeszcze gofry z bita smietana i owoce to juz dla mnie wtedy byla poezja .
    Dlatego tez pomimo tych wszystkich niedogodnosci zazdroszcze wam tych wakacji nad morzem . Pozdrawiam ...monika

• Autor: Baśka Data: 2007-07-11 21:06:46

Wakacje może się wam nie udały,ale zdjęcia jak najbardziej.Relacja ekstra.

• Autor: joking Data: 2007-07-11 22:14:26

Bardzo lubię Mielno. Mam do niego duży sentyment.W Mielnie byłam pierwszy raz na wakacjach bez rodziców , w gronie znajomych. Oj były to piękne lata....

• Autor: smakosia Data: 2007-07-12 11:40:25

Z pewnością mile spędziliście czas i udało się odpocząć, co? Wszystkie fotki fajnie się oglądało, ale ta przedostatnia jest świetna, ma w sobie głębię i ciepło... Super!

• Autor: iwona10 Data: 2007-07-12 16:25:14

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Cieszę się że zdjęcia się podobają, a co do odpoczynku to faktycznie odpoczełam i jestem pełna energi. Mimo niedogodności jakie były będe mile wspominać czas nad morzem. Z cała pewnością mogę polecić Mielno - Unieście jako wypad na wczasy, jest gdzie chodzić. Całe mnóstwo straganów, sklepików, knajpek z piwem i dobrą rybką

Przejdź do pełnej wersji serwisu