Elek mi nakazała ładnie napisać wiadomości od niej. Nie wiem czy ładnie będzie ale jakoś będzie. No więc Elek sie dzielnie rehabilituje, mówi, że tak intensywnej rehabilitacji to jeszcze nie miała i że takiego rygoru to jeszcze nie widziała w Choszcznie. Pozdrawia Żarłoków bardzo serdecznie i śle uśmiech umęczonej rehabilitantki :):):)
Rygor w Choszcznie? tym zwrotem to mogliby rehabilitować wady wymowy :))))) albo dręczyć cudzoziemców... Powiedz Elekowi, że ma się naprawić i wrócić jak nowa. Pozdrawiam!
To tysiace cmokow i usciskow juz wysylam do Choszczna (chyba pomaltretuje Charliego tym Choszcznem:)))) dla Ciebie Elku :))) Rehabilituj sie i wracaj do nas w pelni sil, czekamy :))))
Elek mi nakazała ładnie napisać wiadomości od niej. Nie wiem czy ładnie będzie ale jakoś będzie.
No więc Elek sie dzielnie rehabilituje, mówi, że tak intensywnej rehabilitacji to jeszcze nie miała i że takiego rygoru to jeszcze nie widziała w Choszcznie.
Pozdrawia Żarłoków bardzo serdecznie i śle uśmiech umęczonej rehabilitantki :):):)
Rygor w Choszcznie? tym zwrotem to mogliby rehabilitować wady wymowy :))))) albo dręczyć cudzoziemców...
Powiedz Elekowi, że ma się naprawić i wrócić jak nowa. Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla Elka i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia ...zyczy monika
od kamy pozdrowienia
oj przydała by się i dla mnie rahabilitacja jak ja zadroszczę dla Elek
buziaczki
kamaxyz
pozdrawiam i życzę udanej rehabilitacji :)))
Również pozdrawiam i zdrówka życzę, a trochę rygoru od czasu do czasu nie zaszkodzi
Ale niech wraca naprawiona i wypoczęta z uśmiechem na ustach
no to najszybszego powrotu do zdrowia !!!!!!
To tysiace cmokow i usciskow juz wysylam do Choszczna (chyba pomaltretuje Charliego tym Choszcznem:)))) dla Ciebie Elku :)))
Rehabilituj sie i wracaj do nas w pelni sil, czekamy :))))
Marylko, dodaj do Szczebrzeszyna powiat Łękołody :)))
Dziewczyny dajcie sobie na wstrzymanie ..... to ma byc moj ostatni maz :)))
to weź jeszcze ołówek - Miodek kiedyś mówił, że to najtrudniejszy wyraz dla cudzoziemców
Cos mi sie wydaje, ze Miodek ma racje :))