Lubisz gotować, poznawać nowych ludzi, masz "ponad 100 kg" i absolutnie akceptujesz swój wygląd, masz ponad 30 lat, lubisz biesiadować i imprezować na wolnym powietrzu, mieszkasz w okolicach Krakowa. Czekamy na Ciebie w Graboszycach w niewielkiej, uroczej wiosce ok. 10 km od Wadowic. Mamy do dyspozycji kocioł, drewno na ognisko, mini wędzarnię, naczynia jednorazowego użytku, /napoje wyskokowe we własnym zakresie/. Przywieź ze sobą produkty na potrawę którą najbardziej lubisz i przywieź siebie. Ilość miejsc ograniczona. Mozliwość noclegu. Spotkanie 18 sierpnia br. Kontakt XXXXXXXXXXXXXXXX
Treść niezgodna z regulaminem....jest to rodzaj reklamy, na który należy mieć zezwolenie właściciela strony. Bahus
Jeszcze trochę przepisów wypróbuję i...będę bliska ideału ...:))) Pozostałe warunki spełniam a tym, którym brakuje trochę latek - z przyjemnością odstąpię gratis...:))))
sigma 110 cóż wiesz o naszych przyzwyczajeniach..tu na WZ!!!!!!!!!!!1 jesteś tu na tej stronce od niedawna, chyba od 2007.07.12, ale to nie ma znaczenia fajnie że dołączyłaś do nas,jednak myślę,że na spotkanie chyba za wcześnie...!!!!!!!!!!!!!!!! pozwól ,że wypróbuję chociaż jeden Twój przepis wtedy pogadamy pozdrawiam kamaxyz
Witam! I od razu dementuję. Nie jest to żadna reklama, nie mam czego reklamować, chyba że swoją nadwagę! Słyszałam o spotkaniach ludzi których łączy banalna rzecz np. jeżdżą tą samą marką samochodu. Dlaczego więc nie mogą sie spotkać ci których łączy pasja gotowania. Może być naprawdę fajnie i sympatycznie. Proszę nie doszukujcie sie chęci zarobku bo nie o to w tym chodzi
Lubisz gotować, poznawać nowych ludzi, masz "ponad 100 kg" i absolutnie akceptujesz swój wygląd, masz ponad 30 lat, lubisz biesiadować i imprezować na wolnym powietrzu, mieszkasz w okolicach Krakowa. Czekamy na Ciebie w Graboszycach w niewielkiej, uroczej wiosce ok. 10 km od Wadowic. Mamy do dyspozycji kocioł, drewno na ognisko, mini wędzarnię, naczynia jednorazowego użytku, /napoje wyskokowe we własnym zakresie/. Przywieź ze sobą produkty na potrawę którą najbardziej lubisz i przywieź siebie. Ilość miejsc ograniczona. Mozliwość noclegu. Spotkanie 18 sierpnia br. Kontakt XXXXXXXXXXXXXXXX
Treść niezgodna z regulaminem....jest to rodzaj reklamy, na który należy mieć zezwolenie właściciela strony.
Bahus
A jak się nie ma 100kg???
właśnie ja waże 60 i też lubię biesiadowac :), a trzeba mieć ponad 30 lat??? Nie można być krótko przed????
Jeszcze trochę przepisów wypróbuję i...będę bliska ideału ...:))) Pozostałe warunki spełniam a tym, którym brakuje trochę latek - z przyjemnością odstąpię gratis...:))))
sigma 110 cóż wiesz o naszych przyzwyczajeniach..tu na WZ!!!!!!!!!!!1 jesteś tu na tej stronce od niedawna, chyba od 2007.07.12, ale to nie ma znaczenia
fajnie że dołączyłaś do nas,jednak myślę,że
na spotkanie chyba za wcześnie...!!!!!!!!!!!!!!!! pozwól ,że wypróbuję chociaż jeden Twój przepis wtedy pogadamy
pozdrawiam kamaxyz
ja myślę, że to raczej spotkanie zorganizowane nie tylko dla WŻ, to po prostu coś w stylu reklamy imprezy :P :P ojoj...nieładnie
tak też myślałam
Witam!
I od razu dementuję. Nie jest to żadna reklama, nie mam czego reklamować, chyba że swoją nadwagę! Słyszałam o spotkaniach ludzi których łączy banalna rzecz np. jeżdżą tą samą marką samochodu. Dlaczego więc nie mogą sie spotkać ci których łączy pasja gotowania. Może być naprawdę fajnie i sympatycznie. Proszę nie doszukujcie sie chęci zarobku bo nie o to w tym chodzi