Forum

Rozmowy wolne i frywolne

do moderatorów

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-12 19:51:02

"Treść niezgodna z regulaminem....jest to rodzaj reklamy, na który należy mieć zezwolenie właściciela strony"cyt bahusa

proszę o rozjaśnienie sprawy...!!!!!!!!!!
    jeżeli pojawi się takowa reklama a my użytkownicy WŻ nie jesteśmy tego świadomi,
    dopiero póżniej dowiadujemy się o j/w
    czym to grozi wcześniejsze wpisy pod tą reklama?
    pozdrawiam serdecznie i dziekuję

• Autor: till Data: 2007-07-12 20:08:18

Co jakiś czas pojawia się na WŻ jakiś nowy wątek o charakterze reklamowym. Ktoś, często dopiero co zalogowany, zachwala jakiś produkt (ogólnie sprawę ujmując- bo były już kociołki do gotowania, system zamawiania przez internet jedzenia w którym osoba wprowadzajaca inne zarabia itp itd), podając linka do strony, gdzie można taki produkt nabyć.
    Ogłoszenie w gazecie kosztuje. To samo odnoszę więc do Wielkiego Żarcia. Mamy tu miejsce na reklamy, z których dochód może pomóc w utrzymaniu strony. Jeśli ktoś chce coś zareklamować, niech zrobi to właśnie w ten sposób.
    Oczywiście nie każdy też podawany link jest reklamą. Jeśli wynika to z kontekstu rozmowy, ktoś czegoś szuka i ktoś inny mu podaje właściwe miejsce w necie, to dla mnie jest sprawa czysta.
    Zanim cokolwiek wykasuję, staram się przyjrzeć sprawie. Jeśli mam wątpliwości, wtedy proszę o opinię Pampasa czy Bahusa.
    Czym grożą wpisy pod reklamą? Niczym... zupełnie niczym, poza tym, że utrzymują wątek na pierwszej stronie.

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-12 20:12:02

dziękuję till
    a to w nagrodężebyś nam rozjaśniała problemy....no powiedzmy nie do końca jasne dla takich szarych szaraczków jak ja
    pozdrawiam kamaxyz

• Autor: Bodek Data: 2007-07-13 01:56:30

ja prosze cennik reklam na maila, moze cos zareklamuje   -- pozdr .....

Przejdź do pełnej wersji serwisu