"Treść niezgodna z regulaminem....jest to rodzaj reklamy, na który należy mieć zezwolenie właściciela strony"cyt bahusa
proszę o rozjaśnienie sprawy...!!!!!!!!!! jeżeli pojawi się takowa reklama a my użytkownicy WŻ nie jesteśmy tego świadomi, dopiero póżniej dowiadujemy się o j/w czym to grozi wcześniejsze wpisy pod tą reklama? pozdrawiam serdecznie i dziekuję
Co jakiś czas pojawia się na WŻ jakiś nowy wątek o charakterze reklamowym. Ktoś, często dopiero co zalogowany, zachwala jakiś produkt (ogólnie sprawę ujmując- bo były już kociołki do gotowania, system zamawiania przez internet jedzenia w którym osoba wprowadzajaca inne zarabia itp itd), podając linka do strony, gdzie można taki produkt nabyć. Ogłoszenie w gazecie kosztuje. To samo odnoszę więc do Wielkiego Żarcia. Mamy tu miejsce na reklamy, z których dochód może pomóc w utrzymaniu strony. Jeśli ktoś chce coś zareklamować, niech zrobi to właśnie w ten sposób. Oczywiście nie każdy też podawany link jest reklamą. Jeśli wynika to z kontekstu rozmowy, ktoś czegoś szuka i ktoś inny mu podaje właściwe miejsce w necie, to dla mnie jest sprawa czysta. Zanim cokolwiek wykasuję, staram się przyjrzeć sprawie. Jeśli mam wątpliwości, wtedy proszę o opinię Pampasa czy Bahusa. Czym grożą wpisy pod reklamą? Niczym... zupełnie niczym, poza tym, że utrzymują wątek na pierwszej stronie.
"Treść niezgodna z regulaminem....jest to rodzaj reklamy, na który należy mieć zezwolenie właściciela strony"cyt bahusa
proszę o rozjaśnienie sprawy...!!!!!!!!!!
jeżeli pojawi się takowa reklama a my użytkownicy WŻ nie jesteśmy tego świadomi,
dopiero póżniej dowiadujemy się o j/w
czym to grozi wcześniejsze wpisy pod tą reklama?
pozdrawiam serdecznie i dziekuję
Co jakiś czas pojawia się na WŻ jakiś nowy wątek o charakterze reklamowym. Ktoś, często dopiero co zalogowany, zachwala jakiś produkt (ogólnie sprawę ujmując- bo były już kociołki do gotowania, system zamawiania przez internet jedzenia w którym osoba wprowadzajaca inne zarabia itp itd), podając linka do strony, gdzie można taki produkt nabyć.
Ogłoszenie w gazecie kosztuje. To samo odnoszę więc do Wielkiego Żarcia. Mamy tu miejsce na reklamy, z których dochód może pomóc w utrzymaniu strony. Jeśli ktoś chce coś zareklamować, niech zrobi to właśnie w ten sposób.
Oczywiście nie każdy też podawany link jest reklamą. Jeśli wynika to z kontekstu rozmowy, ktoś czegoś szuka i ktoś inny mu podaje właściwe miejsce w necie, to dla mnie jest sprawa czysta.
Zanim cokolwiek wykasuję, staram się przyjrzeć sprawie. Jeśli mam wątpliwości, wtedy proszę o opinię Pampasa czy Bahusa.
Czym grożą wpisy pod reklamą? Niczym... zupełnie niczym, poza tym, że utrzymują wątek na pierwszej stronie.
dziękuję till
żebyś nam rozjaśniała problemy....no powiedzmy nie do końca jasne dla takich szarych szaraczków jak ja
a to w nagrodę
pozdrawiam kamaxyz
ja prosze cennik reklam na maila, moze cos zareklamuje -- pozdr .....