Nadeszła godzina mojego wyjazdu ( a wlaściwie nadejdzie - wylot 22.20 ) , chcę się z Wami pożegnac ( na jakiś czas ) i proszę trzymajcie za mnie kciuki, żeby wszystko się ulożyło!!!!! Jestem zmęczona już tym pakowaniem i rozpakowywaniem, bo coś jeszcze się nie wzięło.... Mam nadzieję,że szybko do Was dołączę, ale na razie muszę kończyc i wziąśc się za to co trzeba.... Całuski!
Nadiu będziemy myślami z Tobą. Teraz pozostaje trzymanie kciuków, ale tak naprawdę waszystko jest w Waszych rękach. Szczęście czeka więc bądź dobrej myśli. Szczęśliwej drogi. Będziemy czekali na wieści. Ściskam ciepło.
Trzymam kciuki, nosek do góry-z tyloma zyczliwymi myslami od WZowiczów na pewno wszystko pójdzie jak z płatka.Wracaj do nas szybciutko. Cmok serdeczny Basia
No na mnie już czas, dziękuję kochani za wsparcie duchowe i do zobaczenia (a raczej do napisania ;)) O rany jak się boję...ale to nic, jakoś muszę przetrwac ;)
nadia! ja Ciebie nie żegnam!!!!!!!!!!!!!!...żegna się kogoś na zawsze...a Ty do nas wrócisz..życzę szczęśliwej podróży i żeby ułożyło się wszystko po Twojej myśli... obiecuję trzymam kciuki kamaxyz
Nadeszła godzina mojego wyjazdu ( a wlaściwie nadejdzie - wylot 22.20 ) , chcę się z Wami pożegnac ( na jakiś czas ) i proszę trzymajcie za mnie kciuki, żeby wszystko się ulożyło!!!!! Jestem zmęczona już tym pakowaniem i rozpakowywaniem, bo coś jeszcze się nie wzięło.... Mam nadzieję,że szybko do Was dołączę, ale na razie muszę kończyc i wziąśc się za to co trzeba.... Całuski!
Powodzenia Nadiu.Oby wszystko się udało.
Pozdrawiam.
Nadiu będziemy myślami z Tobą. Teraz pozostaje trzymanie kciuków, ale tak naprawdę waszystko jest w Waszych rękach. Szczęście czeka więc bądź dobrej myśli. Szczęśliwej drogi. Będziemy czekali na wieści. Ściskam ciepło.
Trzymam kciuki, nosek do góry-z tyloma zyczliwymi myslami od WZowiczów na pewno wszystko pójdzie jak z płatka.Wracaj do nas szybciutko.
Cmok serdeczny
Basia
Szcześliwej podróży, powodzenia!!! Pozdrawizm serdecznie!!!!
Wracaj szybko i powodzenia ! Będziemy trzymać kciuki za szczęśliwy powrót. Całuski.
Nadiu szczęśliwej podróży i oby Ci się wszystko ułożło po Twojej myśli. Pozdrawiam Lidka.
no to bezpiecznej podróży życzę
Trzymaj się i szybko do nas wracaj
Trzymaj sie cieplo, mysl pozytywnie, będzie dobrze - bo tego Zyczy Ci cała nasza WŹ-towska rodzinka.Serdeczności również dla męża i dzieci.
życzę powodzenia -rosa
Trzymaj sie i powodzenia, bezstresowego lotu!
TAM - pomyślności ! I powrotu z Twojej szczerej ochoty a nie dyktowanego przez jakąkolwiek konieczność !
Do szybkiego...
Nadiu, szczesliwej podrozy i szerokiej drogi w przyszlosci, ktora jak zwykle zaczyna sie juz dzis :)))
Nadiu,caluski na droge ...powodzenia .monika
Szczęśliwej podróży i radosnego spotkania... Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz.
No na mnie już czas, dziękuję kochani za wsparcie duchowe i do zobaczenia (a raczej do napisania ;))
Papasi!!!
O rany jak się boję...ale to nic, jakoś muszę przetrwac ;)
nadia! ja Ciebie nie żegnam!!!!!!!!!!!!!!...żegna się kogoś na zawsze...a Ty do nas wrócisz..życzę szczęśliwej podróży i żeby ułożyło się wszystko po Twojej myśli... obiecuję trzymam kciuki
kamaxyz
Nadiu, pomyślnych wiatrów i samych radości zyczę...:)))