Użytkownik piegusowa napisał w wiadomości: > Tu jest smacznie i fajnie.Pozdrówka. To okaże się w praniu. Niestety moje doświadczenia kulinarne sprowadzały sie do tej pory do jedzenia wysokokalorycznych potraw z puszek lub z tubek. Jedynie resteauracje w których jadałem podawały zupełnie coś innego, a potrawy oczywiśie były robione przez szefa kuchni.
przyłącz do nas!!!!!!!!!!!! Nasz stół WZ jest szeroki i długiiiiiiiiiiiii, zasiądź do nas i zasmakuj gotowania rozmów i wszystkiego co miłe i pożyteczne Witam... kamaxyz
Witam Wszystkich. Życie zmusiło mnie do poszukiwania przepisów kulinarnych. Jestem pod wielkim wrażeniem tego FORUM.
Witaj i czuj sie jak u siebie.Pozdrawiam ciepło
ocho,
no to wpadłaś kochaniutka, nałóg murowany
Skąd wiesz, że to babka podająca się za faceta...
Tu jest smacznie i fajnie.
Pozdrówka.
Użytkownik piegusowa napisał w wiadomości:
> Tu jest smacznie i fajnie.Pozdrówka.
To okaże się w praniu.
Niestety moje doświadczenia kulinarne sprowadzały sie do tej pory do jedzenia wysokokalorycznych potraw z puszek lub z tubek.
Jedynie resteauracje w których jadałem podawały zupełnie coś innego, a potrawy oczywiśie były robione przez szefa kuchni.
Witaj z nami sedecznie gotuj z nami!! pozdrawiam sedecznie!!
Nic co ludzkie nie jest nam obce. Udanych odkryć .... kulinarnych.
Witaj, to już dalej tych przepisów nie musisz szukać... dotarłeś tam, gdzie trzeba;)))))))
Potrzeba jest matka wynalazku - wiec i Ty sobie poradzisz :))) a u nas jest nie tylko latwo i pysznie ale i wesolo :)))
a na pewno nie jest nudno...
Witaj i korzystaj z ogromnych zasobów i zyczliwości Żarłoczków
Witaj w naszej kulinarnej rodzince
Witaj następny mężczyzno użytkowniku najlepszej stronki na świecie!!!
Tylko nie zaprzeczaj.
Basia
witaj!!!
Witaj w naszym gronie . Gotuj z nami .
Miło, że chcesz z nami pokucharzyć...:)))
przyłącz do nas!!!!!!!!!!!! Nasz stół WZ jest szeroki i długiiiiiiiiiiiii, zasiądź do nas i zasmakuj gotowania rozmów i wszystkiego co miłe i pożyteczne
Witam...
kamaxyz
Witaj ...
...
Janek
Witaj Yoyo,baw się smacznie na naszym forum
Witaj!
witaj
witaj serdecznie
witaj w naszej kuchni !!!
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami