Forum

Gawędy o jedzeniu

tak sobie pomyslalam

  • Autor: miauka Data: 2007-07-15 04:15:29

    czasem mam chec zrobic "cos" natychmiast. Przepis znaleziony, produkty w posiadaniu i jednak cos nie pasi. Okazuje sie, ze niby wszystko wiem ale jednak nie wiem. I tak sobie mysle, ze fajnie byloby podawac w przepisach na ciasta przyblizone wymiary foremek. Wiem, ze roznie mozna, ze kombinacje z proporcjami zmieniaja postac rzeczy. Mysle jednak, ze do ilosci produktow jakie sa podawane w przepisie, autor wie choc w przyblizeniu jaki romiar blaszki bedzie najlepszy. Nie zawsze jest czas na zapytanie i czekanie na odpowiedz, wiec moze to dobry pomysl.

  • Autor: luckystar Data: 2007-07-15 11:40:09

    Moja zgode juz macie :))

  • Autor: Janek Data: 2007-07-15 12:12:22

    Nie wiem na ile moja aprobata się przyda ale popieram. Niektóre z Dziewczyn podają ale tylko niektóre, a i to nie zawsze.
    Janek

  • Autor: Magdal Data: 2007-07-15 21:23:19

    Jestem za.Przyda się przede wszystkim początkującym i nie tylko.

  • Autor: jasia Data: 2007-07-16 09:38:10

    taka informacja o rozmiarach zastosowanej foremki jest również bardzo przydatna
    przy pieczeniu chleba, pasztetu....
    jestem oczywiście za..
    jasia

  • Autor: till Data: 2007-07-16 19:53:50

    Wydaje mi się, że komentarz: "A jaki jest rozmiar blachy?" jest jednym z najczęściej powtarzanych na WŻ :))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu