W tym roku postanowiłyśmy z Emilką upiec tort lalkę. Oto efekt naszej pracy
Spód tortu to wiśniowa delicja Ilki76, sukienka z masy marcepanowej basi19 a różyczki z masy cukrowej. Spódnica nałożona jest na biszkopt upieczony w formie na babkę. Mimo wczorajszego upału lalka nam się nie rozpłynęła, choć niewiele brakowało.
Śliczny ten tort lalka, po prostu cudo, napewno dużo radości sprawił. Ja w sobotę też piekłam moim synkom tort boisko ale nie mam aparatu cyfrowego i niestety nie mogę się pochwalić ale radość była.Pozdrawiam.
Zastanawiam się, w jakiej ja stałam kolejce kiedy przydzielano taakie umiejętności...:))) Tort - marzenie każdej małej jubilatki....:))) Mamie gratuluję talentu .:)))))))))))))
W tym roku postanowiłyśmy z Emilką upiec tort lalkę. Oto efekt naszej pracy
Spód tortu to wiśniowa delicja Ilki76, sukienka z masy marcepanowej basi19 a różyczki z masy cukrowej. Spódnica nałożona jest na biszkopt upieczony w formie na babkę. Mimo wczorajszego upału lalka nam się nie rozpłynęła, choć niewiele brakowało.
Śliczny ten tort lalka, po prostu cudo, napewno dużo radości sprawił.
Ja w sobotę też piekłam moim synkom tort boisko ale nie mam aparatu cyfrowego i niestety nie mogę się pochwalić ale radość była.Pozdrawiam.
Podziwiam cierpliwość i kunszt wykonania. Solenizant (ka) był (a) chyba zachwycon -(y, a).
Gratuluję pomysłu, cierpliwości, talentu, wykonania. Wspaniały tort zrobiłyscie Dziewczyny.
Zastanawiam się, w jakiej ja stałam kolejce kiedy przydzielano taakie umiejętności...:)))
Tort - marzenie każdej małej jubilatki....:))) Mamie gratuluję talentu .:)))))))))))))
Tort ekstra!!!
Nie było płaczu,przy jego krojeniu?Ja bym na to nie zezwoliła.
Płaczu nie było, każdy dostał kawałek spódnicy do zjedzenia :))
Super!!!! Naprawdę prześliczny torcik
SUPER!!!!! Moja malutka ma 7 urodziny 23 lipca. Ale się nie odważę zrobić czegoś takiego.... bo bym zepsuła
Sliczny ten tort . Gratuluje pieknych pomyslow i dobrej reki ...monika
Nie, no, szok!
Majstersztyk!
Toz to dzielo sztuki !!!! Matko ja przy Was w kompleksy wpadne:)))
no co jeden torcik to piękniejszy ,dlaczego nie miałam WŻ jak moje dzieciaki były małe ,pozdrawiam - rosa