Forum

Galeria

weekendowy wypad

• Autor: magoo Data: 2007-07-17 08:13:59

Witam
    zapraszam na krótką wycieczkę do Szwecji i Danii
    mój szef z dobrego serca nas zabrał

Ystad

takim promem przypłyneliśmy zabierał ok. 300 samochodów osobowych i ok. 50 tirów więc trochę ludzi było

most łączący Szwecję z Danią na szczęście mieliśmy piękną pogodę przejeżdżając przez most więc wyszły ładne zdjęcia

Kopenhaga
    zamek Hamleta w Danii
    to cała nasza grupka trochę mnie zasłonili (2 od prawej to ja)

Stoimy na brzegu morza Północnego w Danii a na drugim brzegu jest już Szwecja
    płyniemy z Danii do Szwecji
    tu mnie lepiej widać (w samym środeczku)

Dzięki wam zobaczyłam wirtualnie już kawałek świata więc chciałam wam pokazać to co sama zobaczyłam.
    Jutro zapraszam do Edynburgha.
    Miłego oglądania.

• Autor: MonikaK Data: 2007-07-17 09:37:49

Super zdjęcia, super szef co zabiera na takie wycieczki, czekam na kolejne ;)

• Autor: Baśka Data: 2007-07-17 10:02:58

Kopenhaga jest piękna,prawda.Cieszę się,że dzięki Tobie mogłam ją sobie przypomnieć.
    Czekam na inne fotorelacje,będę sobie wyobrażała,że też zwiedzam.Basia

• Autor: smakosia Data: 2007-07-17 10:10:02

Magoo bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć i podzielenie się z nami tym "wypadem". Oglądałam z przyjemnością. Fotki, na których Ty się ujawniłaś "mówią" mi, że jesteś bardzo sympatyczną osobą - budzisz sympatię. Pozdrowiam.

• Autor: magoo Data: 2007-07-17 10:22:02

Ale się poczułam połechtana - dzięki SMAKOSIU

no to jeszcze się pokażę

w tle brzeg Szwecji, pogoda była w kratkę raz padało by za chwilę wyglądało słoneczko w pełnej krasie

• Autor: smakosia Data: 2007-07-17 19:09:44

Już Cię lubię!!! :-)

• Autor: magoo Data: 2007-07-18 07:07:32

• Autor: magoo Data: 2007-07-17 10:10:43

Kopenhaga rzeczywiście jest piękna przede wszystkim architektura, a i okolice są przepiękne. Niestety jest bardzo brudna niby kosze są po to, aby do nich wyrzucać śmieci, ale tubylcy traktują je raczej jak przedmiot architektoniczny i wszelkiego rodzaju odpadki wyrzucają tak jak stoją koło siebie nawet, gdy stoją obok kosza.

• Autor: luckystar Data: 2007-07-17 12:39:13

Piekna wycieczka, ciesze sie, ze moglam zwiedzac razem z Toba.....a co do tych koszy na smieci tylko dla ozdoby - to zupelnie jak w Stanach: kosz na kazdym rogu ulicy a smieci dookola :))

• Autor: piegusowa Data: 2007-07-20 21:52:20

Ja też dziękuję za sympatyczną wycieczkę, tym bardziej, że kilka z tych miejsc już kiedyś widziałam...

• Autor: Ave Data: 2007-07-20 22:52:16

Dzięki za fajną wirtualną wycieczkę. Ileż ja juz krajów zwiedziłam... nie ruszając się z fotela :))) Ale zawsze mi mało... Z ogromną ciekawością zwiedzam kolejne zakątki Europy i nie tylko. Fajne, ciekawe zdjęcia. Dzieki.

• Autor: monia00 Data: 2007-07-26 04:59:52

Piekna wycieczka .
    Dzieki takim zdieciom mozemy zwiedzac caly swiat ...pozdrawiam monika

Przejdź do pełnej wersji serwisu