Witam zapraszam na krótką wycieczkę do Szwecji i Danii mój szef z dobrego serca nas zabrał
Ystad takim promem przypłyneliśmy zabierał ok. 300 samochodów osobowych i ok. 50 tirów więc trochę ludzi było most łączący Szwecję z Danią na szczęście mieliśmy piękną pogodę przejeżdżając przez most więc wyszły ładne zdjęcia Kopenhaga zamek Hamleta w Danii to cała nasza grupka trochę mnie zasłonili (2 od prawej to ja) Stoimy na brzegu morza Północnego w Danii a na drugim brzegu jest już Szwecja płyniemy z Danii do Szwecji tu mnie lepiej widać (w samym środeczku)
Dzięki wam zobaczyłam wirtualnie już kawałek świata więc chciałam wam pokazać to co sama zobaczyłam. Jutro zapraszam do Edynburgha. Miłego oglądania.
Kopenhaga jest piękna,prawda.Cieszę się,że dzięki Tobie mogłam ją sobie przypomnieć. Czekam na inne fotorelacje,będę sobie wyobrażała,że też zwiedzam.Basia
Magoo bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć i podzielenie się z nami tym "wypadem". Oglądałam z przyjemnością. Fotki, na których Ty się ujawniłaś "mówią" mi, że jesteś bardzo sympatyczną osobą - budzisz sympatię. Pozdrowiam.
Kopenhaga rzeczywiście jest piękna przede wszystkim architektura, a i okolice są przepiękne. Niestety jest bardzo brudna niby kosze są po to, aby do nich wyrzucać śmieci, ale tubylcy traktują je raczej jak przedmiot architektoniczny i wszelkiego rodzaju odpadki wyrzucają tak jak stoją koło siebie nawet, gdy stoją obok kosza.
Piekna wycieczka, ciesze sie, ze moglam zwiedzac razem z Toba.....a co do tych koszy na smieci tylko dla ozdoby - to zupelnie jak w Stanach: kosz na kazdym rogu ulicy a smieci dookola :))
Dzięki za fajną wirtualną wycieczkę. Ileż ja juz krajów zwiedziłam... nie ruszając się z fotela :))) Ale zawsze mi mało... Z ogromną ciekawością zwiedzam kolejne zakątki Europy i nie tylko. Fajne, ciekawe zdjęcia. Dzieki.
Witam
zapraszam na krótką wycieczkę do Szwecji i Danii
mój szef z dobrego serca nas zabrał
Ystad
takim promem przypłyneliśmy zabierał ok. 300 samochodów osobowych i ok. 50 tirów więc trochę ludzi było
most łączący Szwecję z Danią na szczęście mieliśmy piękną pogodę przejeżdżając przez most więc wyszły ładne zdjęcia
Kopenhaga
zamek Hamleta w Danii
to cała nasza grupka trochę mnie zasłonili (2 od prawej to ja)
Stoimy na brzegu morza Północnego w Danii a na drugim brzegu jest już Szwecja
płyniemy z Danii do Szwecji
tu mnie lepiej widać (w samym środeczku)
Dzięki wam zobaczyłam wirtualnie już kawałek świata więc chciałam wam pokazać to co sama zobaczyłam.
Jutro zapraszam do Edynburgha.
Miłego oglądania.
Super zdjęcia, super szef co zabiera na takie wycieczki, czekam na kolejne ;)
Kopenhaga jest piękna,prawda.Cieszę się,że dzięki Tobie mogłam ją sobie przypomnieć.
Czekam na inne fotorelacje,będę sobie wyobrażała,że też zwiedzam.Basia
Magoo bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć i podzielenie się z nami tym "wypadem". Oglądałam z przyjemnością. Fotki, na których Ty się ujawniłaś "mówią" mi, że jesteś bardzo sympatyczną osobą - budzisz sympatię. Pozdrowiam.
Ale się poczułam połechtana - dzięki SMAKOSIU
no to jeszcze się pokażę
w tle brzeg Szwecji, pogoda była w kratkę raz padało by za chwilę wyglądało słoneczko w pełnej krasie
Już Cię lubię!!! :-)
Kopenhaga rzeczywiście jest piękna przede wszystkim architektura, a i okolice są przepiękne. Niestety jest bardzo brudna niby kosze są po to, aby do nich wyrzucać śmieci, ale tubylcy traktują je raczej jak przedmiot architektoniczny i wszelkiego rodzaju odpadki wyrzucają tak jak stoją koło siebie nawet, gdy stoją obok kosza.
Piekna wycieczka, ciesze sie, ze moglam zwiedzac razem z Toba.....a co do tych koszy na smieci tylko dla ozdoby - to zupelnie jak w Stanach: kosz na kazdym rogu ulicy a smieci dookola :))
Ja też dziękuję za sympatyczną wycieczkę, tym bardziej, że kilka z tych miejsc już kiedyś widziałam...
Dzięki za fajną wirtualną wycieczkę. Ileż ja juz krajów zwiedziłam... nie ruszając się z fotela :))) Ale zawsze mi mało... Z ogromną ciekawością zwiedzam kolejne zakątki Europy i nie tylko. Fajne, ciekawe zdjęcia. Dzieki.
Piekna wycieczka .
Dzieki takim zdieciom mozemy zwiedzac caly swiat ...pozdrawiam monika