Forum

Gawędy o jedzeniu

Moja propozycja

• Autor: ekkore Data: 2007-07-18 10:55:37

mam propozycję - chodzi o błędy w komentarzach.
    nie mamy możliwości ingerować w ich treść. A pisząc błąd często zauważa sie dopiero po zaakceptowaniu. I wtedy wpisujecie następne przepraszające, a byki nadal straszą (nie mogę usunąć któregoś z komentarzy, skoro następny się do niego odnosi). Może po prostu wtedy ponownie wpisać komentarz już poprawie - taki sam w treści a do mnie (skoro mój pomysł to już nie chcę obciążać innych moderatorów) podesłać linka na gg czy maila - wtedy usunę ten niewłaściwy. W efekcie tylko autor przepisu na maila otrzyma więcej wiadomości.

co Wy na to? w sumie nie chodzi o przytakiwanie, tylko o realizację.

• Autor: MonikaK Data: 2007-07-18 11:03:31

Bardzo dobry pomysł, ja napewno jeżeli będę miała taką sytuację odezwę się do Ciebie Ekkore.

• Autor: Shanna Data: 2007-07-18 12:32:14

pomysl jak najbardziej trafiony.
    a moze daloby sie zrobic cos takiego jak na forum tzn. ze przez chwile po zatwierdzeniu odpowiedzi, mozna ja jeszcze edytowac. 

• Autor: Janek Data: 2007-07-18 13:40:44

Propozycja Ekkore bardzo dobra. Twój pomysł nawet lepszy tylko czy  możliwy do wprowadzenia, bez dodatkowych kosztów(?),. Myślę, że ta opcja była już rozważana,
    stąd propozycja Ekkore.
    Pozdrawiam
    Janek

• Autor: alidab Data: 2007-07-18 17:09:53

Pomysł bardzo dobry. Dziekuję za dzisiejszą interwencję...:)))

• Autor: ekkore Data: 2007-07-19 12:25:05

hehhe - ale to nie ja

• Autor: alidab Data: 2007-07-19 17:39:44

Po drodze dowiedziałam się o tym z komentarzy ale przed chwilą ...:))) Szczerze mówiąc nie mam ochoty już dzisiaj na żadne trudne przypadki .
    Ekko przepraszam Cię ale ty jako pierwsza przyszłaś mi na myśl z racji założonego właśnie tego wątku.:)))   Till  Ciebie również przepraszam  za całe zamieszanie. Miało być szybko, sympatycznie i  na życzenie a skończyło się na akcencie śledczym. Pozdrawiam Was Obie baardzo serdecznie...:)))

• Autor: till Data: 2007-07-19 19:20:22

Ali :))) no co Ty.... chyba z upału tak mówisz...

Przejdź do pełnej wersji serwisu