Schudłam 2 kg przez 10 dni i wcalę się nie głodzę jak kiedyś.Jestem w siódmym niebie bo przez miesiąc chciałam pozbyć się 4 kg i wiem ,że się uda.Trzymajcie się i pozdrawiam.
witaj.bedziesz tyć jesli bedziesz duzo jesc tak jak ja.Ja jem nawet wtedy kiedy nie czuje,że chcę-ZAJADAM FAJKI.Ichociaz wiem,ze żle sobie robię ,zajadam dalej i mówie,ze od jutra będzie inaczej
trzeba troszkę inaczej zacząć jeść.Jednego dnia jem same białko(tuńczyk,jajko,twaróg,pomidor,pierśnik z kurczaka ugotowany,ryba ugotowana, itp-żadnych węglowodanów!!!!) ,ale na drugi dzień dodajesz trochę węglowodanów np(ziemniaczek,jogurt,banan,ryż,pieczywo-najlepiej razowe-oczywiście nie ogromne ilości,raczej jako dodatek) + białko.Dodatkowo codziennie ćwiczę pół godziny,to jest ważne,nawet kupiłam sobie taki pas który zakładam sobie na brzuch ,wspomaga to spalanie tłuszczu.Chodzi tutaj o to by nie spalić swojej tkanki mięśniowej tylko nadmiar tłuszczu ,dlatego trzeba przeplatać (raz tylko białko ,a na drugi dzień -ja to nazywam- lepsze jedzenie np kanapeczka.Proporcje też są ważne,a jeść trzeba co 3 godziny w małych ilościach.Prawdopodobnie po takiej diecie która potrwa 3 miesiące,możemy sobie pozwolić na rózne szaleństwa konsumpcyjne i waga będzie się trzymała.Tzn:jednego dnia białko,a drugiego np;pizza,kebab itd.....Pozdrawiam
Gratuluje Gosienko (tym bardziej że jesteś moją imienniczką). Mi udało się już w sumie zrzucić prawie 40kg, ale nie odrazu... troche to trwało... 4 lata. Średnia całkiem niezła 10 kg na rok. Niemożna się tylko poddawać i wątpić. Przyjdzie taki czas, że waga będzie stała w miejscu jak zaklęta. U mnie to było w trzecim miesiącu odchudzania i trwało ponad miesiąc. Ale wytrzymałam.... taka ze mnie twardzielka. Żeby ciebie podtrzymać na duchu przesyłam ci moje zdjęcie przed kuracją. Ty wyglądam - niczym wieloryb:-)))))) Moje ulubione, wtedy zajęcie to jedzenie. Sorry, ja nie jadłam, ja wciągałam wszystko jak odkurzacz. Nazywając to po imieniu żarłam jak prosie. A tak wyglądam teraz. Mam znowu talie, mogę pokazywać nogi, wchodzenie po schodach nie graniczy z cudem......można byłoby tak wyliczać prawie w nieskończoność. Zmieniłam zasady żywienia no i tryb życia. Teraz jem wszystko na co mam ochotę ale w granicach rozsądku no i dużo ruchu, bo bez tego nie da rady.
Trzymam za ciebie kciuki, że uda się zgubić następne kg i nie odrobić ich z nawiązką Pozdrawiam GIGI.
suuuuper, az sie nie chce wierzyc, ze na tych zdjeciach jest ta sama osoba!! Naprawde gratuluje i podziwiam twoja wytrwalosc. Ja przez 4 miesiace schudlam 12 kg i wlasnie nastapil owy zastoj. Troche stracilam juz zapal do tego mojego odchudzania, ale z drugiej strony zas jestem swiadoma, ze przeciez to etap przejsciowy, no i zaczelam sobie troche pozwalac...wrrrrr....zloszcze sie za to na siebie, ale przeciez nie moge sie poddac, zwlaszcza jak widze takie zdjecia. Tak wiec musze ciagnac dalej ten wozek.....Pozdrawiam.
Witam Ja proponuje ułożyć sobie dietę w programie "Moj komputerowy dietetyk" jeśli ktoś bedzie zainteresowany to prześle. Jedzenie jest jedną z najwspanialszych przyjemności wiec po co go sobie odmawiac ?? wystarczy spalac wiecej kcal niż sie zjada :) wiec sport sport i jeszcze raz sport a efekty przyjda same dla chcacego nic trudnego BE THE BEST YOU CAN BE
chyba najłatwiej wysłać na e-mail wiec chetnych prosze o podanie :) a co do opnki to proponuje jeszcze krotki ale bardzo skuteczny zestaw ćwiczen a dokładnie "a6w" w googlach jest mnustwo o tym Pozdrawiam wszystkich i życze skucesów w dążeniu do celu
jednak na maila za duze bo ok 10 mb wrzucilem na serwer sciagamy oba pliki do jednego folderu po czym do uruchomienia trzeba uzyc programu "demon tools" mozna sciagnąć z internetu program jest potrzebny ponieważ pliki to obrazy płyty........ gdyby ktoś miał problemy prosze pytać chętnie pomoge :) pozdrawiam
Schudłam 2 kg przez 10 dni i wcalę się nie głodzę jak kiedyś.Jestem w siódmym niebie bo przez miesiąc chciałam pozbyć się 4 kg i wiem ,że się uda.Trzymajcie się i pozdrawiam.
Gratuluję. Napisz więcej Gosiu jak Ci się to udało. Ja też chcę trochę schudnąć. Moją zmorą jest nadmiar brzuszka. Pozdrawiam
eeeeeeeeeeeee,co to było 2kg w 10 dni :)))))))).Ja przytyłam 3 w 2 tygodnie- TO DOPIERO SZTUKA.( A od lutego 12,5kg-efekt rozstania z papierosem)
buuu, ja też przytyłam z powodu papierosów, nie palę od czerwca czyli drugi miesiąc, ale mam rozumieć że będę tyć bez końca?
witaj.bedziesz tyć jesli bedziesz duzo jesc tak jak ja.Ja jem nawet wtedy kiedy nie czuje,że chcę-ZAJADAM FAJKI.Ichociaz wiem,ze żle sobie robię ,zajadam dalej i mówie,ze od jutra będzie inaczej
jak to się robi?
Gosia napisz jak to ci się udało????!!! ja tez chce schudnać!
trzeba troszkę inaczej zacząć jeść.Jednego dnia jem same białko(tuńczyk,jajko,twaróg,pomidor,pierśnik z kurczaka ugotowany,ryba ugotowana, itp-żadnych węglowodanów!!!!) ,ale na drugi dzień dodajesz trochę węglowodanów np(ziemniaczek,jogurt,banan,ryż,pieczywo-najlepiej razowe-oczywiście nie ogromne ilości,raczej jako dodatek) + białko.Dodatkowo codziennie ćwiczę pół godziny,to jest ważne,nawet kupiłam sobie taki pas który zakładam sobie na brzuch ,wspomaga to spalanie tłuszczu.Chodzi tutaj o to by nie spalić swojej tkanki mięśniowej tylko nadmiar tłuszczu ,dlatego trzeba przeplatać (raz tylko białko ,a na drugi dzień -ja to nazywam- lepsze jedzenie np kanapeczka.Proporcje też są ważne,a jeść trzeba co 3 godziny w małych ilościach.Prawdopodobnie po takiej diecie która potrwa 3 miesiące,możemy sobie pozwolić na rózne szaleństwa konsumpcyjne i waga będzie się trzymała.Tzn:jednego dnia białko,a drugiego np;pizza,kebab itd.....Pozdrawiam
Gratuluje Gosienko (tym bardziej że jesteś moją imienniczką). Mi udało się już w sumie zrzucić prawie 40kg, ale nie odrazu... troche to trwało... 4 lata. Średnia całkiem niezła 10 kg na rok. Niemożna się tylko poddawać i wątpić. Przyjdzie taki czas, że waga będzie stała w miejscu jak zaklęta. U mnie to było w trzecim miesiącu odchudzania i trwało ponad miesiąc. Ale wytrzymałam.... taka ze mnie twardzielka. Żeby ciebie podtrzymać na duchu przesyłam ci moje zdjęcie przed kuracją.
Ty wyglądam - niczym wieloryb:-))))))
Moje ulubione, wtedy zajęcie to jedzenie. Sorry, ja nie jadłam, ja wciągałam wszystko jak odkurzacz. Nazywając to po imieniu żarłam jak prosie.
A tak wyglądam teraz.
Mam znowu talie, mogę pokazywać nogi, wchodzenie po schodach nie graniczy z cudem......można byłoby tak wyliczać prawie w nieskończoność.
Zmieniłam zasady żywienia no i tryb życia. Teraz jem wszystko na co mam ochotę ale w granicach rozsądku no i dużo ruchu, bo bez tego nie da rady.
Trzymam za ciebie kciuki, że uda się zgubić następne kg i nie odrobić ich z nawiązką
Pozdrawiam
GIGI.
jestem pod ogromnym wrażeniem,wyglądasz poprostu rewelacyjnie,cieszę się ,że Ci się udało i dzięki za trzymane kciuki .
suuuuper, az sie nie chce wierzyc, ze na tych zdjeciach jest ta sama osoba!! Naprawde gratuluje i podziwiam twoja wytrwalosc. Ja przez 4 miesiace schudlam 12 kg i wlasnie nastapil owy zastoj. Troche stracilam juz zapal do tego mojego odchudzania, ale z drugiej strony zas jestem swiadoma, ze przeciez to etap przejsciowy, no i zaczelam sobie troche pozwalac...wrrrrr....zloszcze sie za to na siebie, ale przeciez nie moge sie poddac, zwlaszcza jak widze takie zdjecia. Tak wiec musze ciagnac dalej ten wozek.....Pozdrawiam.
Naprawdę świetne przeistoczenie. Gratuluję!!!
Gratulacje
Też proszę o sensowną radę jaką stosowałaś dietę podziel się ze mną też bardzo chciałabm schudnąć
a ja mam małe pytanie , czy na diecie można pić soki wyciskane ze świeżych owoców ???
Witam
Ja proponuje ułożyć sobie dietę w programie "Moj komputerowy dietetyk" jeśli ktoś bedzie zainteresowany to prześle. Jedzenie jest jedną z najwspanialszych przyjemności wiec po co go sobie odmawiac ?? wystarczy spalac wiecej kcal niż sie zjada :) wiec sport sport i jeszcze raz sport a efekty przyjda same dla chcacego nic trudnego BE THE BEST YOU CAN BE
o to coś fajnego ,też potrzebuję zrzucić parę kilo a dokładniej moją "oponkę " więc chętnie zapoznam się z tym programikiem :-))
chyba najłatwiej wysłać na e-mail wiec chetnych prosze o podanie :) a co do opnki to proponuje jeszcze krotki ale bardzo skuteczny zestaw ćwiczen a dokładnie "a6w" w googlach jest mnustwo o tym
Pozdrawiam wszystkich i życze skucesów w dążeniu do celu
Mogę prosić o ten program :)? sylwia71@tlen.pl
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=08011389342040660112
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=02949433086854820034
jednak na maila za duze bo ok 10 mb wrzucilem na serwer sciagamy oba pliki do jednego folderu po czym do uruchomienia trzeba uzyc programu "demon tools" mozna sciagnąć z internetu program jest potrzebny ponieważ pliki to obrazy płyty........ gdyby ktoś miał problemy prosze pytać chętnie pomoge :)
pozdrawiam
Zainstalował się bez problemu :). Teraz muszę tylko dokładnie mu się przyjżeć i może ;) do roboty :P. Dzięki Dylu :)
Witam! Bardzo proszę również o ten programik ulakrzykawska@interia.pl. Z gory dziekuję i pozdrawiam!
witam
ja tak samo proszę o ten program
z gory dzięki pozdrawiam Viola68
troll68@op.pl