Dziekuje bardzo za miłe komentarze.Wzoruje sie na ksiażce.Zanim uzyskam pożadany efekt kilka razy lepie i znowu zagniatam marcepan.Nie zawsze sie udaje,ale staram sie nie zniechecac.Czesto jest tylko fotografia danego przedmiotu albo krotki opis.Najczesciej sama musze poprobowac po kilka razy aby dowiedziec sie jak cos ulepic.A tak oto wygladaja ozdoby w ksiazce.Zachecam do wspolnej zabawy .
A gdzie jest czesc pierwsza? Bo to pieknosc i fajna podpowiedz jak co zrobic.Ja rpoponuje cala serie cudenkow z marcepana w jednym miejscu. Za kilka dni mam robic torta dla syna na 25 urodziny i szukam wlanie ciekawych pomyslow z marcepanowymi dekoracjami
Sliczne,gratuluję zdolności manualnych!
Przepiękne!!!!!!!! Tylko pozazdrościć takiego talentu. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!! :-)
Piękne!
Możesz może trochę szczegółowiej opowiesz jak robiłać różę i kokardę! Proszę!!
Tchu mi brak z wrażenia. Przesliczne!
Wyrazy uznania...:))) Zawsze z przyjemnością oglądam takie rzeczy ...:)))
Bardzo ładne czy masz jakąś książkę na której się wzorujesz czy wszystko z głowy?
a już myślałam ,że dalszego ciągu nie będzie - insirujące śliczności ,pozdrawiam -rosa
Kobieto, aleś Ty zdolna!!!
Czekałam z niecierpliwością na ciąg dalszy i w końcu się doczekałam,uwielbiam oglądac takie cuda.Mam znowu cichą nadzieję ,że to nie koniec.
Zdolna z Ciebie dziewczyna Gosiu !!!! Brawo, uchyl rabka tajemnicy jak robisz te cudenka ....
Cudenka !
Fantastyczne rękodzieło :)))) Wybierasz coraz bardziej ciekawe i skomplikowane wzory. Gratuluje !!!!
A gdzie jest czesc pierwsza? Bo to pieknosc i fajna podpowiedz jak co zrobic.Ja rpoponuje cala serie cudenkow z marcepana w jednym miejscu.
Za kilka dni mam robic torta dla syna na 25 urodziny i szukam wlanie ciekawych pomyslow
z marcepanowymi dekoracjami
A moze to Cie zainspiruje:
super ! wielkie dzieki:)))) zwlaszcza ta balia zkapiela:))))