Forum

Galeria

Nasze zwierzaki i...upały...

• Autor: alidab Data: 2007-07-23 00:05:57

Czas upałów trwa nieprzerwanie... Każdy z nas próbował znależć jakis sposób na przetrwanie.... Jak te upały znosiły Wasze zwierzaki, najczęściej czworonożni przyjaciele ? Czy każdy z nas pamiętał, że im także jest bardzo goraco? Mam nadzieję, że tak...:)))
    Mój kot Puszek próbował znależć ukojenie w różnych miejscach mieszkania i w różnych pozycjach...
    Myślę, że z przyjemnością pozbyłby się futra na ten czas...:)))

Tu na balkonie zrobiłam mu osłonę z prześcieradła ...

W domu też było ciężko...:))) Wietrzenie futra okazało się mało skuteczne...:)))

• Autor: Mari Data: 2007-07-23 00:13:56

Alidab, Twoj Puszek jest tak samo puchaty jak moja Kicia, zle znosila upaly. Normalnie boi sie wody jak diabel swieconej ale w czasie tych upalow pozwalala sie wycierac mokrym zimnym recznikiem, a lezala tez tak rozwalona jak Puszek, nawet dostalo jej sie za to niezbyt przyjemnego epitetu - "dziewka". Piekna bylaby z nich para ale moja rudo-czarno-biala Kicia, niestety, wykastrowana. Pozdrawiam po polnocy. 

• Autor: alidab Data: 2007-07-23 00:20:38

Mari...:))) Byłaby z nich doborowa para - mój Puszek też jest kocurem tylko z nazwy...:)))

• Autor: miauka Data: 2007-07-23 02:47:50

jaki futrzak zrezygnowany i ugotowany. Bombowy kocur :):)

• Autor: Rosa Data: 2007-07-23 07:42:14

Faktycznie biedne te zwierzaki podczas upałów  ale i tak śliczne ,pozdrawiam  - rosa

• Autor: ekkore Data: 2007-07-23 08:56:27

Nasze zwierzątko nie przeżyło upałów - staruszek zasnął w swoim domku na wieki. a jak na chomika, osiągnął słuszny wiek około 80-90 lat ludzkich.

• Autor: Mońcia Data: 2007-07-23 11:23:00

Moja psina w upały dużo pije,łazi z wywieszonym jęzorem i do spania przyjmuje najdziwniejsze pozycje.To ta najczęściej przyjmowana

Daje jej też od czasu do czasu mrożone kostki jogurtu.Na szczęście upały troche zelżały.Ciekawe na jak długo...

• Autor: jamajka Data: 2007-07-23 11:52:28

A moja kicia też chłodziła się leżąc na plecach ale wiatraka się boi więc omijała go szerokim łukiem,a co najdziwniejsze to kładał się na monitorze komputera, kiedy ten był włączony, a przecież to grzeje!!!!!!!!!!!! Chyba z niej prawdziwy piecuch ;-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu