Kilka zdjęć z moich niedalekich okolic widok z zapory,pogoda sprzyjała żeglażom, tak żegnało nas słoneczko
Bardzo ładne, byłam tam w podróży poślubnej, tym większą sympatią darzę to miejsce...
Ja nigdy tam nie byłam, ale beardzo chciałabym być, przepiękne widoki!
Pięknie, pięknie i znajomo...:))) Ja muszę poczekać do jesieni.
Oj urocze jak...nie wiem co.
Bieszczady najpiekniejsze są jesienią
Wiem, wiem - dlatego cierpliwie poczekam...:)))
Ach.....tak sie zapatrzylam w ten zachod slonca, ze niemal poczulam tamtejsze powietrze i zapach wody.....
Spedzilam kiedys (dawno temu) kilka wspanialych dni nad Solina ...... dziekuje za wspomnienia :))
Ogromnie się cieszę, że przywołałam troszke miłych wspomnień :-))))) Zachęcam wiec do odwiedzenia tych uroczych miejsc, o każdej poże roku!
ja pamietam z ojcem i rodzina jezdzilam nas soline.... cudnie jest........
Wspaniale zdiecia ! Pozazdroscic bliskiego sasiedztwa ...
jak w piosence "zielone wzgórza na soliną " piękne fotki aż chciało by się tam być gratulacje !!!!!
http://www.otwieramy.pl/?p=22185
co to ma być????
Ale z Ciebie szczęściara , przepiękne zdjęcia - więc i miejsce na życie , proszę o więcej !!! i pozdrawiam
Kilka zdjęć z moich niedalekich okolic widok z zapory,
pogoda sprzyjała żeglażom, tak żegnało nas słoneczko
Bardzo ładne, byłam tam w podróży poślubnej, tym większą sympatią darzę to miejsce...
Ja nigdy tam nie byłam, ale beardzo chciałabym być, przepiękne widoki!
Pięknie, pięknie i znajomo...:))) Ja muszę poczekać do jesieni.
Oj urocze jak...nie wiem co.
Bieszczady najpiekniejsze są jesienią
Wiem, wiem - dlatego cierpliwie poczekam...:)))
Ach.....tak sie zapatrzylam w ten zachod slonca, ze niemal poczulam tamtejsze powietrze i zapach wody.....
Spedzilam kiedys (dawno temu) kilka wspanialych dni nad Solina ...... dziekuje za wspomnienia :))
Ogromnie się cieszę, że przywołałam troszke miłych wspomnień :-))))) Zachęcam wiec do odwiedzenia tych uroczych miejsc, o każdej poże roku!
ja pamietam z ojcem i rodzina jezdzilam nas soline.... cudnie jest........
Wspaniale zdiecia ! Pozazdroscic bliskiego sasiedztwa ...
jak w piosence "zielone wzgórza na soliną " piękne fotki aż chciało by się tam być gratulacje !!!!!
http://www.otwieramy.pl/?p=22185
co to ma być????
Ale z Ciebie szczęściara , przepiękne zdjęcia - więc i miejsce na życie , proszę o więcej !!! i pozdrawiam