Cel został osiagnięty ! I to w niespełna dwa miesiące - dokładnie 4 czerwca zaczęliśmy pierwsze odliczanie w tej żywiołowej akcji. Dzisiaj jest 25 lipca i na koncie upragnione 8 000,00 zł...:)))))))))))))))))))
Alu, to ja moje tez dostawiam, jak swieto - to swieto !!!!! Zapraszam i jeszcze jest niewielka "bateria" wina, jak ktos lubi.....tylko zdjecia nie ma :(
Cel został osiagnięty ! I to w niespełna dwa miesiące - dokładnie 4 czerwca zaczęliśmy pierwsze odliczanie w tej żywiołowej akcji. Dzisiaj jest 25 lipca i na koncie upragnione 8 000,00 zł...:)))))))))))))))))))
Wooow!!!!! Tak baaardzo sie cieszę! Wielkie brawa dla wszystkich WŻ-towiczów :-)))))))))))))))))))))))))))))
o rany ! Az mnie zatkalo, hurra! Gdzie Lajan Gdzie wiersz Gdzie wino? Gdzie Pampas? Suuuupppppeeeerrrrrr!
To wszystko z własnego przetwórstwa. Na taką okazję - do wyboru...:)))
No to siuuup...:))))
No to sup...! \_/....Niech szampan strzela, niech sie wino i wszelkie naleweczki leją!!!! ( jak ja dziś będę pracować ??? :-))))
Ja dokładam podobny zestaw, a co, jak świętować to świętować !!!!!
Alu, to ja moje tez dostawiam, jak swieto - to swieto !!!!!
Zapraszam i jeszcze jest niewielka "bateria" wina, jak ktos lubi.....tylko zdjecia nie ma :(
a wina też się znajdą, też domowe... no to stawiam jeszcze wino...całą baterię...ale będzie "opijstwo"
Hura !!!