Hahahahahaha, w diety zaglądamy nieśmiało i z niechęcią. Postanowiłem tutaj napisać słowa do piosenki. Będzie mi tu raźniej, Wiem, że zaraz moderatorzy wrzucą to w diety i mech pokryje te słowa na melodię " Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon" To jest ku przestrodze hahahahaha.
Tak długo ja się tuczyłem, sadła przybyło mi, lecz nawet jeszcze teraz, salceson mi się śni. Niech żyje odchudzanie, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Niech żyje odchudzanie, to mówi grubas sam, kiełbaski mi nie smakują, więc z chęcią oddam Wam. Niech żyje odchudzanie, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Pamiętaj mój żarłowiczu, że tłuste szkodzi Ci, a jak mi nie uwierzyłeś, to przyjrzyj Ty się mi. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Więc jarskie dania szykuję, choć nie smakują mi, lecz chuda moja sylwetka, co noc tak bardzo się śni. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Więc proszę mi pomagajcie, tłustości weźcie mi, bo to wstrętne obżarstwo, głęboko we mnie tkwi. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
No Lajan -też bym chciala ,żeby ten spacer pomógł mi w odchudzaniu a tak na marginesie ,czy tylko od mięska i kiełbasek tyjesz a co ze slodkościami pozdrawiam i życze wytrwałości w spacerko-biegach - rosa
No to widzę że nie tylko ja się tak odchudzam. Bo co to za dzień jak nie ma nic na słodko ? Nie uznaję żadnych cukierków i ciastek sklepowych (bo nie lubię), ale jakieś ciasto czy bułeczka - to jest to. Ewentualnie jeszcze w grę wchodzi czekolada gorzka. I od razu dzień jest ładniejszy.
Lajanku, rewelacja! :) Pozwolisz, że dorzucę zwrotke na temat słodyczy: Żegnajcie wszystkie torciki, Batony, ciastka, dżem. Gdy zachce mi się słodkiego, To se marchewkę zjem! Niech żyją odchudzeni, Słodycze idą w kąt. A kto nie chce na spacer, Ten robi wielki błąd!
Brawo Lajan za wierszyk . Tluste miesko nie wskazane ale kurczaczki ...czemu nie ... Moge pomagac w odchudzaniu podtrzymujac na duchu ale sadelka wiecej niz mam nie przyjmuje . Do spacerow sie dolanczam . monika
Hahahahahaha, w diety zaglądamy nieśmiało i z niechęcią. Postanowiłem tutaj napisać słowa do piosenki. Będzie mi tu raźniej,
Wiem, że zaraz moderatorzy wrzucą to w diety i mech pokryje te słowa na melodię " Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon"
To jest ku przestrodze hahahahaha.
Tak długo ja się tuczyłem,
sadła przybyło mi,
lecz nawet jeszcze teraz,
salceson mi się śni.
Niech żyje odchudzanie,
Niech mięsko pójdzie precz,
Zamiast się więc objadać,
Na spacer trzeba biec.
Niech żyje odchudzanie,
to mówi grubas sam,
kiełbaski mi nie smakują,
więc z chęcią oddam Wam.
Niech żyje odchudzanie,
Na spacer trzeba biec.
Pamiętaj mój żarłowiczu,
że tłuste szkodzi Ci,
a jak mi nie uwierzyłeś,
to przyjrzyj Ty się mi.
Niech żyją odchudzeni,
Na spacer trzeba biec.
Więc jarskie dania szykuję,
choć nie smakują mi,
lecz chuda moja sylwetka,
co noc tak bardzo się śni.
Niech żyją odchudzeni,
Na spacer trzeba biec.
Więc proszę mi pomagajcie,
tłustości weźcie mi,
bo to wstrętne obżarstwo,
głęboko we mnie tkwi.
Niech żyją odchudzeni,
Na spacer trzeba biec.
No Lajan -też bym chciala ,żeby ten spacer pomógł mi w odchudzaniu a tak na marginesie ,czy tylko od mięska i kiełbasek tyjesz a co ze slodkościami
pozdrawiam i życze wytrwałości w spacerko-biegach - rosa
Rosa, słodkie uwielbiam, szczególnie przy porannej kawce z żarłokami a odchudzać się będę zaraz po obiedzie. hahahahaha
No to widzę że nie tylko ja się tak odchudzam. Bo co to za dzień jak nie ma nic na słodko ? Nie uznaję żadnych cukierków i ciastek sklepowych (bo nie lubię), ale jakieś ciasto czy bułeczka - to jest to. Ewentualnie jeszcze w grę wchodzi czekolada gorzka. I od razu dzień jest ładniejszy.
Lajanie piosenka super, zreszta jak wszystkie Twoje wierszyki :)))
z chęcdią wezmę z 10kg od Ciebie ale nie dla mnie, bo ja już na WZ za duzo przytyła. AAle dla mojej przyjaciólki, bo ona coś nie może przytyc :P
Lajanku, rewelacja! :) Pozwolisz, że dorzucę zwrotke na temat słodyczy:
Żegnajcie wszystkie torciki,
Batony, ciastka, dżem.
Gdy zachce mi się słodkiego,
To se marchewkę zjem!
Niech żyją odchudzeni,
Słodycze idą w kąt.
A kto nie chce na spacer,
Ten robi wielki błąd!
Aniu , nie ma takiej mozliwosci zeby odrzucic slodkosci (w moim przypadku) ...
Monia, w moim też, niestety :)
A co z Twoją mięsna dietą - zawiodła? przecież już schudłeś na niej? Teraz musisz tak drastycznie? tylko na zielonym?
Brawo Lajan
za wierszyk . Tluste miesko nie wskazane ale kurczaczki ...czemu nie ...
Do spacerow sie dolanczam . monika
Moge pomagac w odchudzaniu podtrzymujac na duchu ale sadelka wiecej niz mam nie przyjmuje .