czyli wspomnienia z wakacji......no i to jeziorko , pewnie wielu z Was już tam było , wrzuce kilka fotek tego jeziorka , Dziwnowa....no i jezioro Myśliborskie :)
w dziwnowie to byłam na koloni jekieś 20 lat temu... Pamiętam plażę i ....rurki z kremem, na które wydałam prawie całe kieszonkowe, natomiast w Myśliborzu bywam co jakiś czas, mam tam sporą część rodziny. Zdjecia przecudne, troszkę zazdroszczę...;-)))))
Właśnie wróciłam z wakacji w Międzyzdrojach. Przy okazji oglądałam także Jezioro Turkusowe. Jest piękne i takie oryginalne. Dzięki za przywołanie miłych wspomnień. Pozdrawiam
czyli wspomnienia z wakacji......no i to jeziorko , pewnie wielu z Was już tam było , wrzuce kilka fotek tego jeziorka , Dziwnowa....no i jezioro Myśliborskie :)
Olusiu, w Dziwnowie bylam jakies 27 lat temu......dzieki za wspomnienia, chociaz tak naprawde to niewiele moge rozpoznac :)))
to może dodam jakieś zdjęcia samego Dziwnowa , moze coś znajdę ...
w dziwnowie to byłam na koloni jekieś 20 lat temu... Pamiętam plażę i ....rurki z kremem, na które wydałam prawie całe kieszonkowe, natomiast w Myśliborzu bywam co jakiś czas, mam tam sporą część rodziny. Zdjecia przecudne, troszkę zazdroszczę...;-)))))
Właśnie wróciłam z wakacji w Międzyzdrojach. Przy okazji oglądałam także Jezioro Turkusowe. Jest piękne i takie oryginalne. Dzięki za przywołanie miłych wspomnień. Pozdrawiam
Jezioro Turkusowe zauroczyło mnie trzy lata temu.Nie wyobrażałam sobie wcześniej,że ma ono aż tak intensywny kolor.
Piekne zdiecia ! Dzieki temu ze sezon wakacyjny w pelni mozna tu w galerii ogladac piekne miejsca ...
pięknych miejsc jest wiele , szkoda , ze nie wszystko można zobaczyć :(
w dziwnowie bylem jak mialem 6 lat -- nic nie pamietam :D ale fotki piekne :) pozdr...
witam zdjęcia piękne też tam byłem ale to było w 1989 roku !!!!! jest tam pięknie to prawda
Piękne... nic dodawać nie trzeba :-)
i w Dziwnowie i nad jeziorem turkusowym byłem w latach 90-tych i marzę o tym żeby tam jeszcze powrócić !!!! a fotki super !!!