Możesz Lucynko dodać coś więcej.. jaki jest długi przejazd po Safari, czy można się zatrzymywać, bo zdjęcia są super.Od nas jest to kawał drogi ,ale może warto zrobić sobie taką wycieczkę.
Bilet kosztuje 25 zł od osoby ,dzieci do lat 4 wchodzą za darmo ,trudno powiedzieć jak długo trwa przejazd po zoo to zależy jak długo zatrzymujesz się przy zwierzętach .Okna można mieć otwarte więc można je dotknąć jak podejdą .My złamaliśmy troche zasady i mieliśmy ze sobą trochę trawy więc zwierzęta chętnie przy nas stały ,wkładały głowy do samochodu z czego moje dzieci były strasznie zadowolone .Po zoo można jeżdzić dowolną ilość razy .Na terenie Zoo jest kilka karuzel z czego z chęcią skorzystaliśmy wszyscy,jest plac zabaw dla dzieci ,można coś zjeść wypić mozna tu siedzieć cały dzień.Są też zwierzęta zamknięte których nie można dotknąć -lwy, ptaki,małpy .Zachwycały nas pawie które chodziły sobie po zoo i podjadały resztki spod stołów a na koniec przed wyjazdem tańczyły przed samicami z rozłożonymi ogonami .jak będę miała chwile czasu to wstawie jeszcze pare zdjęć .pozdrawiam Lucyna
Ja tylko dodam, że w koszcie 25 zł są także karuzele i inne atrakcje wesołego miasteczka. Można się krecić i zjezdzać dowolną ilość razy. Na terenie jest sklepik z jedzonkiem dla zwierzątek oprócz innych sklepików dla ludzi. Tak jak poprzedniczka pisze, można tam spedzić cały dzień jeżdząc pomiedzy zwierzetami, oglądać zwierzęta w klatkach (te niebezpieczne i malutkie) oraz wejśc do zagrody z kózkami i lamami. Byłam tam ze swoimi dziećmi i wnukami. Niezapomniane wrażenia. Polecam tę wycieczke innym. ABA
piękne i fotki i zwierzęta tylko pogratulowac wycieczki bo ja sam bym tam pojechał a może się i wybiore czy ja wiem nawet do Afryki nie trzeba się wybierać na safari {taniej wychodzi}
Fajne,moja córka była na wycieczce klasowej w maju.Wróciła zadowolona i szczęśliwa!
Wspaniala wycieczka ,mysle ze nie tylko dzieciaki mialy radoche .
Lucyno a okresl blizej gdzie jest Swierkocin...pozdrawiam monika
byłam tam kilka razy z moimi dziećmi oraz z wycieczką z przedszkolakami, naprawde warto to zobaczyć:)
W kierunku Gorzowa Wlkp.
co prawda nie jestem Lucyną,ale oglądałm przed córki wycieczką tą stronkę
http://www.zoo-safari.com.pl/ramki.htm
Możesz Lucynko dodać coś więcej.. jaki jest długi przejazd po Safari, czy można się zatrzymywać, bo zdjęcia są super.Od nas jest to kawał drogi ,ale może warto zrobić sobie taką wycieczkę.
Ja tylko dodam, że w koszcie 25 zł są także karuzele i inne atrakcje wesołego miasteczka. Można się krecić i zjezdzać dowolną ilość razy.
Na terenie jest sklepik z jedzonkiem dla zwierzątek oprócz innych sklepików dla ludzi. Tak jak poprzedniczka pisze, można tam spedzić cały dzień jeżdząc pomiedzy zwierzetami, oglądać zwierzęta w klatkach (te niebezpieczne i malutkie) oraz wejśc do zagrody z kózkami i lamami.
Byłam tam ze swoimi dziećmi i wnukami. Niezapomniane wrażenia.
Polecam tę wycieczke innym.
ABA
to na tyle wszystkie potrzebne informacje znajdują się na stronie internetowej można poczytać PA PA !
piękne i fotki i zwierzęta tylko pogratulowac wycieczki bo ja sam bym tam pojechał a może się i wybiore czy ja wiem nawet do Afryki nie trzeba się wybierać na safari {taniej wychodzi}