Hej, wróciłam już z urlopiku w Szkocji. Zdjęć zrobiliśmy ponad 3 tysiące i ciężko było mi coś wybrać, ale może zacznę od tego: Angielskie śniadanie Aberdeen
Letnia siedziba Królowej Anglii - Balmoral Dworzec Królowej Matki Zamek w Edynburgu Glasgow Klify różne:)
Jezioro Loch Ness i zamek Urquart Monumert Williama Wallece'a koło Stirling Safari
podobaja mi sie i to jak!! moze bez sniadania ale reszta to piekne fotki :) mysle sie kiedys wybrac tam :D z iza :D:D:D:D pozdr... i dziekuje za piekna relacje
Dzięki za milutkie słowa. Naprawdę polecam tamte strony. Jedno jest pewne - nie da się wszystkiego zwiedzić, tyle jest do zwiedzania, trzeba by było mieć pełny trzos i duuuuuuuuużo czasu:))!!!
Hej, wróciłam już z urlopiku w Szkocji. Zdjęć zrobiliśmy ponad 3 tysiące i ciężko było mi coś wybrać, ale może zacznę od tego:
Angielskie śniadanie
Aberdeen
Letnia siedziba Królowej Anglii - Balmoral
Dworzec Królowej Matki
Zamek w Edynburgu
Glasgow
Klify różne:)
Jezioro Loch Ness i zamek Urquart
Monumert Williama Wallece'a koło Stirling
Safari
Stoneheaven
Mam nadzieję, że WAM się spodobają!
I to bardzo!!! Może i ja to kiedyś zobaczę na własne oczy! A na razie Ci zazdroszczę!!! Dzięki za zdjęcia!
Oj.podobają,podobają, zwłaszcza te zrobione klifom.Basia
Piekne zdjecia !!! oprocz tego sniadania, ktore jakos nie bardzo mi lezy ;)) Widoki super, wyobrazam sobie jaka mialas wspaniala wycieczke :)))
Zdiecia fantastyczne! Gratuluje pieknego urlopu ...
zdjęcia super,wycieczka pewnie też ,szkoda że nie natrafiłaś na potwora w Loch Ness,pozdrawiam -rosa
Piękne zdjęcia i piękne widoki!!
Eh!!
podobaja mi sie i to jak!! moze bez sniadania ale reszta to piekne fotki :) mysle sie kiedys wybrac tam :D z iza :D:D:D:D pozdr... i dziekuje za piekna relacje
bardzo sie podobaja!! super!
Piękne widoki,mój mąż ma hopla na punkcie Szkocji.
Dzięki za milutkie słowa. Naprawdę polecam tamte strony.
Jedno jest pewne - nie da się wszystkiego zwiedzić, tyle jest do zwiedzania, trzeba by było mieć pełny trzos i duuuuuuuuużo czasu:))!!!