Witam serdecznie. Nie dawno zarejstrowałam się na WŻ dołanczając do waszego grona. Wpadłam tym samym na pewien pomysł. Co powiedzielibyście na to, aby dołanczać do swoich przepisów filmiki gdzie pokazane by było jak dane danie jest przygotowywane. Uniknęlibyśmy problemy o ktrórym mówiła mi kolezanka a mianowicie, że przeepis jest wstawiany na stronkę a jego autor wcale go nigdy nie wykonał. Powiedzcie co o tym myślicie?
A moze masz jeszcze pomysl na to jak zdobyc pieniadze na serwer i jego obsuge skoro mamy byc firma na skale You Tube ???? Skarbie, nie chce Cie obrazic, ani zniechecic (to Twoj pierwszy dzien), ale jedna z najlatwiejszych rzeczy w zyciu, jest miec pomysly, ich realizacja to juz zupelnie druga sprawa .....
Nie przejmuj sie tym tak bardzo! Ja miałam podobny problem - większość swoich dań i potraw miałam uwiecznione.Jednak awaria komputera,który musiał byc "wyczyszczony" do zera i moje fotki zniknęły.Dlatego teraz na bierząco kopiuję na płytkę.
Witam serdecznie. Nie dawno zarejstrowałam się na WŻ dołanczając do waszego grona. Wpadłam tym samym na pewien pomysł. Co powiedzielibyście na to, aby dołanczać do swoich przepisów filmiki gdzie pokazane by było jak dane danie jest przygotowywane. Uniknęlibyśmy problemy o ktrórym mówiła mi kolezanka a mianowicie, że przeepis jest wstawiany na stronkę a jego autor wcale go nigdy nie wykonał. Powiedzcie co o tym myślicie?
a co z tymi którzy nie maja kamery?
Niektóre aparaty mogą chyba nagrywać filmy prawda? Zresztą to nie byłoby przecież konieczne. Podsuwam tylko swój pomysł.
pomysł fajny :))
A moze masz jeszcze pomysl na to jak zdobyc pieniadze na serwer i jego obsuge skoro mamy byc firma na skale You Tube ????
Skarbie, nie chce Cie obrazic, ani zniechecic (to Twoj pierwszy dzien), ale jedna z najlatwiejszych rzeczy w zyciu, jest miec pomysly, ich realizacja to juz zupelnie druga sprawa .....
Całkowicie rozumiem, że sprawa jest trudna z tym serwerem....Jednak miałam dobre intencje
Na dobry początek możesz dodać zdjęcie do swoich przepisów.
Na pewno niedługo doda nasza mała kuchareczka :D
Nie długo dodam. Chciałam wstawić od razu, ale mój brat wykasował cały mój dorobek kulinarny jaki mieścił się w aparacie...A było tego trochę.....
Nie przejmuj sie tym tak bardzo! Ja miałam podobny problem - większość swoich dań i potraw miałam uwiecznione.Jednak awaria komputera,który musiał byc "wyczyszczony" do zera i moje fotki zniknęły.Dlatego teraz na bierząco kopiuję na płytkę.
alez jesli masz ochote to mozesz zamieszczac -- ale tylko linki na you tube jak marylka pisze -- tak bedzie najlatwiej
... pozdr.. bodek