W klatce tylko śpi ,te zwierzaki mają to do siebie ,że większość dnia przesypiają.Klatka jest otwarta cały czas wychodzi i wchodzi kiedy chce.Dina je warzywa ,owoce ,mieso ,jaja lubi masło ,suchy pokarm dla kota oczywiście woda i mleko specjalne bo zwykłego nie można dawać.
jej....przepiekne zwierzatko!!!! :) kocham zwierzaczki! mialam chomiki,swinke morksa,30 myszek chinskich i psa ktory zyl 14 lat i umarl rok temu.... I love animals:) a Twoja Dina na tym 7 zdjeciu to chyba spiewa podczas kapieli:p hehehe piekna!
Słodka!!!! Bardzo mi sie podoba.Ciekawa jestem czy bardzo psoci biegając po mieszkaniu? i ile zyją fretki? Napisz prosze cos wiecej o tych pieknych zwierzatkach.Pozdrawiam-ata
Tutaj jest fajnie opisane http://freciszon.silesianet.pl/wychowanie.htm takie właśnie są fretki.Dina bardzo lubi lizać gołe nogi w ten sposób zawsze wita gości, a panów lubi lizać za uszkiem ,nie wiem dlaczego tylko panów wybrała sobie ,jak się dossie to lizania nie ma końca :))).Większość dnia przesypiają za to w nocy lubią buszować.Fretki zyją nawet do 12 lat,to wszystko zależy od warunków w jakich żyją.Zanim Dina znalazła się u nas była bardzo chudziutka i wyleniała ,była zamykana w klatce i zostawiana sama sobie.Teraz lata sobie wolno ,dostaje dobre jedzonko i jest rozpieszczana przez nas wszystkich.Do spania wybrała sobie pralkę ,przed każdym praniem trzeba sprawdzać bęben czy jej tam nie ma :))))).Są to kochane zwierzątka jednak nie każdy człowiek się nadaje żeby taką fretkę mieć w domu.
To jest Dina ma 7 lat i bardzo lubi się kąpać .
![](/img/blank.gif)
jak cieplutko fajnie
Jestem już bardzo zmęczona trzeba troszkę odpocząć .
jest odlotowa!!!
kapitalna :)) gratuluję zwierzaczka :) a w czym ja kąpiesz ??
Kąpię ją w szamponie,czasami w szarym mydle.
Ale sympatyczna!!! Na zdjęciu nr 7 wygląda jakby sie śmiała, uwielbiam zwierzęta!!
Cudnie wyglada w tej kapieli ,taka miniaturka ... czy ona umie plywac ,czy tylko sie ciapie ?
Bardzo lubi pływać i taplać się w wodzie.
to cudowne zwierzątko i pozuje do zdjęć jak zawodowa modelka
Ale śliczna!
trzyma sie ją luzem czy w klatce? Co taki zwierz je?
W klatce tylko śpi ,te zwierzaki mają to do siebie ,że większość dnia przesypiają.Klatka jest otwarta cały czas wychodzi i wchodzi kiedy chce.Dina je
warzywa ,owoce ,mieso ,jaja lubi masło ,suchy pokarm dla kota oczywiście woda i mleko specjalne bo zwykłego nie można dawać.
Twój pupilek wygląda ślicznie.
Wszystkie pytania od nieznających fretek (jak się to pisze) już zostały zadane.Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi.
jej....przepiekne zwierzatko!!!! :) kocham zwierzaczki! mialam chomiki,swinke morksa,30 myszek chinskich i psa ktory zyl 14 lat i umarl rok temu....
I love animals:)
a Twoja Dina na tym 7 zdjeciu to chyba spiewa podczas kapieli:p hehehe
piekna!
Ha ha na tym drugim zdjeciu wyglada jak maly rozbojnik.
Nie dziwię się temu szleństwu,to zwierzę wygląda bardzo tajemniczo i ta opaska na oczach...a może okulary?
Na oczkach to tzw.maska.A w ogóle to mały rozrabiaka,ale też najukochańszy skarb!
Cudna!!! Czy takie stworzenie mocno rozrabia?
Słodka!!!! Bardzo mi sie podoba.Ciekawa jestem czy bardzo psoci biegając po mieszkaniu? i ile zyją fretki? Napisz prosze cos wiecej o tych pieknych zwierzatkach.Pozdrawiam-ata
Tutaj jest fajnie opisane http://freciszon.silesianet.pl/wychowanie.htm takie właśnie są fretki.Dina bardzo lubi lizać gołe nogi w ten sposób zawsze wita gości,
a panów lubi lizać za uszkiem ,nie wiem dlaczego tylko panów wybrała sobie ,jak się dossie to lizania nie ma końca :))).Większość dnia przesypiają za to w nocy lubią buszować.Fretki zyją nawet do 12 lat,to wszystko zależy od warunków w jakich żyją.Zanim Dina znalazła się u nas była bardzo chudziutka i wyleniała ,była zamykana w klatce i zostawiana sama sobie.Teraz lata sobie wolno ,dostaje dobre jedzonko i jest rozpieszczana przez nas wszystkich.Do spania wybrała sobie pralkę ,przed każdym praniem trzeba sprawdzać bęben czy jej tam nie ma :))))).Są to kochane zwierzątka jednak nie każdy człowiek się nadaje żeby taką fretkę mieć w domu.
cudowna! ha,ha pralkę?, ale mądrala!
Witam,
Ja też mam dwie fretki i są super :)
Pozdrawiam,
Aleksandra.
piękna i widac że szczęśliwa przy tobie
Jaka slodka!!!!! Zazdroszcze, ja nie moze miec w tej chcili zadnego zwierzaczka a tak tesknie do jakiegos futerkowca
Ojej jaka piękna i słodka. Cudo.