Forum

Rozmowy wolne i frywolne

wroclawiacy -- dozywiane potrzebne!!!!!!!!!! dla mnie :)

• Autor: Bodek Data: 2007-08-07 01:19:58

jako ze planuje przebyc prawie cala polske aby spotkac elek :) bede ptrzebowal kogos chetnego na gotowanie i spacer na dworzec glowny we wroclawiu :) planuje jechac pociagiem nrP86104 z stargard szczecinski o godzinie 06:21 bede we wroclawiu na godzine 10:56................ potem przerwa i tu zdaje sie na wasze laski ze ktos mi cos ugotuje i przyniesie -- nie jestem wybredny i nawet pierogi beda :) albo kopytka lub krokiety -- cokolwiek na nastepna podroz jaka odbede z peronu numer 3 wroclaw glowny do mielca HETMANEM o godzinie 12:05 .........
    takze pisze grzecznie do wroclawiakow aby mi dali cus jesc (bo bary nie wiadomojakie sa)-- no w koncu w mielcu u mamusi bede na 20:00 to mi zejdzie -- jak ktos moze to ja prosze -- a ja sie odwdziecze -- pozrawiam
    podam ze chodzi o date!!!!!!!!!!!!!!                                      6 listopada br!!!!!!!
    ps a teraz moja niespodzianka dla elek sie urwala :)

• Autor: luckystar Data: 2007-08-07 01:44:19

Oj Bodek, Bodek...... jak bede chciala, zeby sie jakas wiadomosc rozeszla z szybkoscia blyskawicy to powiem najpierw Tobie :))))
    Jesli Ty nie mozesz utrzymac jezyka za zebami jak chodzi o Twoje wlasne niespodzianki i tajemnice, to co z Ciebie za chlop ????? :)))))
    Niech Cie reka Boska broni probowac kiedykolwiek jakichs nieczystych interesow, czy nie daj Boze zdrady ...... w pierwszym wypadku pewnie sam pojdziesz na policje i sobie wyznaczysz kare zanim sie ktokolwiek zorientuje, ze zostalo popelnione przestepstwo, w drugim natychmiast po "akcji" zadzwonisz do Izy i zameldujesz o zlamaniu przysiegi malzenskiej ...... jak Cie lubie, tak sie ciesze, ze nie jestes moim mezem czy synem :)))))

• Autor: lajan Data: 2007-08-07 05:19:27

Bodek, przecież będziesz jechał przez Krzyż Wlkp, daj znak, poczekam na stacji.

• Autor: Bodek Data: 2007-08-07 10:11:40

a ja wiem czy sie zatrzymuje?? i na jak dlugo?? -- piwka nawet nie zdazymy wypic:(

• Autor: Bodek Data: 2007-08-08 14:07:14

chyba ze wsiadziesz z zimnym browarkiem i pojedziesz ze mna jedna stacje :)??

• Autor: Bodek Data: 2007-08-07 10:10:52

ja sie trzymam z daleka od nieczystych interesow -- jestem szczery chlop :) i szczesliwy :)

• Autor: luckystar Data: 2007-08-07 13:23:06

Ja to wszystko wiem :))) tylko sie nabijam z Ciebie, ze nie potrafisz jezyka utrzymac :)))

• Autor: ABA Data: 2007-08-07 07:22:01

Bodku chętnie bym Ci cuś przyniosła gdybym mieszkała we Wrocławiu.
    Wrocław to nie maleńka osada bez najpotrzebniejszych instytucji.
    Bliziutko dworca przy głównej ulicy jest bar Wzorcowy.
    Tam masz spory wybór swieżych gorących dań obiadowych, normalnie gotowanych i niedrogich.
    Są do wyboru dania jarskie i mięsne.Z kluskowych:pierogi, kluski, kopytka i naleśniki z różnymi nadzieniami.
    Samemu się podchodzi i wybiera. Dlatego nie ma mowy o czekaniu na kelnerkę.
    Nie napisałeś daty swego przyjazdu do Wrocławia. Może ktoś z żarłoczków, by się obok Ciebie znalazł.
    Polecam

• Autor: Bodek Data: 2007-08-07 10:09:52

no dzieki :) juz wiem ze zdarze na nastepny pociag :) aaa date napisalem tj 6 listopada :)

• Autor: bahus Data: 2007-08-08 23:10:14

Mój śp. Dziadek mawiał : "lepiej poczęstować dziesięciu niepalących, niż jednego palącego"
    Bahus

• Autor: małgoska Data: 2007-08-08 23:00:05

bodek daj znac kiedys jak bedziesz przejezdzal przez zdunska wole a z pewnoscia cos ci ugotuje

Przejdź do pełnej wersji serwisu