Gdy wpisuje komentarz to pojawia mi sie on na srodku strony i zajmuje duzzzzzo miejsca. Moze ktos wie jak jak zrobic zeby komentarz pojawial sie normalnie na gorze strony?? Nie mialam tak od poczatku, dopiero niedawno tak mi sie zrobilo...
Wiem, jak to zrobić na forum, ale w komentarzach to już nie. Ja zwyczajnie skopiowałam treść Twojej wiadomości, potem edytowałam ją, usunęłam tę z marginesami i wkleiłam sam tekst, ale to chyba jednak nie o to chodzi, żebyś na zmianę wklejała i kasowała, więc na jakieś kompleksowe rozwiązanie musisz poczekać na Pampasa.
szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli pisząc że bawię się tabelkami. Po prostu wpisuje komentarz i "dodaj" bez żadnych schowków. Na samym początku też tak wpisywałam i nie było problemu.
Coś robisz nie tak, bo jakimś cudem wszystko co wpisujesz jest w tabelce bez widocznego obramowania z dużą wysokością wiersza i z tąd ten odstęp. Jakoś nie widzę powodu dla którego ta tabelka miałaby się sama wstawiać, tym bardziej że nikomu innemu się takie cuda nie dzieją.
Pampasie, takie cuda dzieją się u kilku osób i widać to najcześciej w dodawanych komentarzach. Niestety nie jestem sobie w stanie przypomnieć, o kogo chodzi, ale te odstępy to się pojawiają już od jakiegoś czasu...
Gdy wpisuje komentarz to pojawia mi sie on na srodku strony i zajmuje duzzzzzo miejsca. Moze ktos wie jak jak zrobic zeby komentarz pojawial sie normalnie na gorze strony?? Nie mialam tak od poczatku, dopiero niedawno tak mi sie zrobilo...
edytowałam wiadomość - masz jakąś ramkę w swojej wiadomości - co tym zrobić nie wiem - trzeba czekać na Pampsa - najlepiej napisz sama do niego maila
Ponawiam pytanie: czy któryś z moderatorów moze mi pomóc?
Wiem, jak to zrobić na forum, ale w komentarzach to już nie.
Ja zwyczajnie skopiowałam treść Twojej wiadomości, potem edytowałam ją, usunęłam tę z marginesami i wkleiłam sam tekst, ale to chyba jednak nie o to chodzi, żebyś na zmianę wklejała i kasowała, więc na jakieś kompleksowe rozwiązanie musisz poczekać na Pampasa.
Przestań się bawić tabelkami. Po prostu pisz tekst i to w edytorku na stronie bez wklejania przez schowek z innych edytorów.
szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli pisząc że bawię się tabelkami. Po prostu wpisuje komentarz i "dodaj" bez żadnych schowków. Na samym początku też tak wpisywałam i nie było problemu.
Coś robisz nie tak, bo jakimś cudem wszystko co wpisujesz jest w tabelce bez widocznego obramowania z dużą wysokością wiersza i z tąd ten odstęp. Jakoś nie widzę powodu dla którego ta tabelka miałaby się sama wstawiać, tym bardziej że nikomu innemu się takie cuda nie dzieją.
Pampasie, takie cuda dzieją się u kilku osób i widać to najcześciej w dodawanych komentarzach. Niestety nie jestem sobie w stanie przypomnieć, o kogo chodzi, ale te odstępy to się pojawiają już od jakiegoś czasu...