Forum

Pomysł czy Problem?

Komentarz na środku

• Autor: ania0809 Data: 2007-08-07 17:11:07

Gdy wpisuje komentarz to pojawia mi sie on na srodku strony i zajmuje duzzzzzo miejsca. Moze ktos wie jak jak zrobic zeby komentarz pojawial sie normalnie na gorze strony?? Nie mialam tak od poczatku, dopiero niedawno tak mi sie zrobilo...

• Autor: ekkore Data: 2007-08-07 17:16:38

edytowałam wiadomość - masz jakąś ramkę w swojej wiadomości - co  tym zrobić nie wiem - trzeba czekać na Pampsa - najlepiej napisz sama do niego maila

• Autor: ania0809 Data: 2007-11-02 17:28:55

Ponawiam pytanie: czy któryś z moderatorów moze mi pomóc?

• Autor: till Data: 2007-11-03 19:29:00

Wiem, jak to zrobić na forum, ale w komentarzach to już nie.
    Ja zwyczajnie skopiowałam treść Twojej wiadomości, potem edytowałam ją, usunęłam tę z marginesami i wkleiłam sam tekst, ale to chyba jednak nie o to chodzi, żebyś na zmianę wklejała i kasowała, więc na jakieś kompleksowe rozwiązanie musisz poczekać na Pampasa.

• Autor: Pampas Data: 2007-11-03 19:31:49

Przestań się bawić tabelkami. Po prostu pisz tekst i to w edytorku na stronie bez wklejania przez schowek z innych edytorów.

• Autor: ania0809 Data: 2007-11-04 19:23:24

szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem co miałeś na myśli pisząc że bawię się tabelkami. Po prostu wpisuje komentarz i "dodaj" bez żadnych schowków. Na samym początku też tak wpisywałam i nie było problemu.

• Autor: Pampas Data: 2007-11-06 10:21:57

Coś robisz nie tak, bo jakimś cudem wszystko co wpisujesz jest w tabelce bez widocznego obramowania z dużą wysokością wiersza i z tąd ten odstęp. Jakoś nie widzę powodu dla którego ta tabelka miałaby się sama wstawiać, tym bardziej że nikomu innemu się takie cuda nie dzieją.

• Autor: till Data: 2007-11-06 21:00:49

Pampasie, takie cuda dzieją się u kilku osób i widać to najcześciej w dodawanych komentarzach. Niestety nie jestem sobie w stanie przypomnieć, o kogo chodzi, ale te odstępy to się pojawiają już od jakiegoś czasu...

Przejdź do pełnej wersji serwisu