już od miesiąca chodze po W Ż-ecie ale nie wiedziałam ze jest taka powitalnia ,więc witam wszystkich Nawet napisałm jeden przepis buraczki na zimę ale w odpowiedzi bo nie umialam go napisac w swoich przepisach ,ale dojde i do tego.bacha z nowego sącza .POZDRAWIAM
Wejdź na zakładce na górze strony w Moje, tam w Dodaj przepis, wpisz te buraczki raz jeszcze i nie zapomnij zaznaczyć okienka Udostępniony. Potem zapisz i już :)))))
już od miesiąca chodze po W Ż-ecie ale nie wiedziałam ze jest taka powitalnia ,więc witam wszystkich
Nawet napisałm jeden przepis buraczki na zimę ale w odpowiedzi bo nie umialam go napisac w swoich przepisach ,ale dojde i do tego.bacha z nowego sącza .POZDRAWIAM
Wejdź na zakładce na górze strony w Moje, tam w Dodaj przepis, wpisz te buraczki raz jeszcze i nie zapomnij zaznaczyć okienka Udostępniony. Potem zapisz i już :)))))
Witam Cię Bacha bardzo serdecznie,mysle że będzie Ci z nami dobrze.Pozdrawiam Zosia
cieszę się z samego powitania myślałam że nikt mnie nie powita serdecznie dzięki
bardzo ci dziękuję i szczególnie za to ze bez drwiny
Witaj ! Gotuj z nami ,baw sie dobrze
Witam Cię serdecznie
witaj serdecznie wśród nas
rosa
Witaj Bacha i dawaj przepisy!!!
postaram się mówią że gotuje gotuje super. ciasta nie są moją mocną stroną.
Witaj Bacha!