W przepisach na sernik gotowany jednym ze skaldnikow jest budyn.....moje pytanie to:czy budyn ma byc z cukrem ,czy taki bez cukru?Dziekuję wszystkim za ewentualną odpowiedz-pozdrawiam!!!!!
no,fakt....w przepisie oczywiscie podano,ze na kilogram sera ,szklanka cukru...ale wlasnie nie wiedzialam,czy to "jedyny,uwzledniony"cukier w tym przepisie,,,chyba jednak raczej nalezy pozostac przy tym budyniu bez cukru!!!-dziekuje za odpowiedz
W przepisach na sernik gotowany jednym ze skaldnikow jest budyn.....moje pytanie to:czy budyn ma byc z cukrem ,czy taki bez cukru?Dziekuję wszystkim za ewentualną odpowiedz-pozdrawiam!!!!!
no,fakt....w przepisie oczywiscie podano,ze na kilogram sera ,szklanka cukru...ale wlasnie nie wiedzialam,czy to "jedyny,uwzledniony"cukier w tym przepisie,,,chyba jednak raczej nalezy pozostac przy tym budyniu bez cukru!!!-dziekuje za odpowiedz
czy taki 1 budyń z cukrem tak bardzo zmieni smak sernika na mocno słodki? Ja jak gotuję budyń,który zawiera cukier to i tak go dosładzam.