Na kolejną wycieczkę wybraliśmy się nad Jezioro Zdworskie znajdujące się na skraju rezerwatu przyrody i dużych kompleksów leśnych w gminie Łąck. Jezioro Zdworskie leży w połowie drogi z Gąbina do Łącka, 14km od Płocka, wśród wyniosłych moren czołowych, porośniętych pięknym borem sosnowym z niewielką domieszką drzew liściastych jak dąb, brzoza i osika.
Pogoda tego dnia spłatała nam figla- było mało słońca, ale za to bardzo duszno i parno. Na krótkie chwile wchodziliśmy do wody , budowaliśmy zamki z piasku , by potem aktywnie grać w piłkę siatkową
i babinktona . Wśród dzieci nie zabrakło chętnych do korzystania z placu zabaw .
Po zakończeniu wycieczki cali i zdrowi wróciliśmy do domku c.d.n po kolejnej wycieczce
Kasiu...:))) Fajnie mają z Tobą te Twoje dzieciaki...może Twoja opieka , serce i czas jaki im poświęcasz pozwolą dzieciom poznać świat od tej lepszej strony. Podziwiam Cię i życzę powodzenia...:)))
To ja Kasiu, Twój Piotrus. Chciałem Ci powiedziec ,że lubie jak sie cieszysz i ja tez sie ciesze z tego ,ze Ty lubisz to co robisz .Papa ,do nastepnego spotkania
w gminie Łąck. Jezioro Zdworskie leży w połowie drogi z Gąbina do Łącka, 14km od Płocka, wśród wyniosłych moren czołowych,
porośniętych pięknym borem sosnowym z niewielką domieszką drzew liściastych jak dąb, brzoza i osika.
Na krótkie chwile wchodziliśmy do wody , budowaliśmy zamki z piasku ,
by potem aktywnie grać w piłkę siatkową
i babinktona .
Wśród dzieci nie zabrakło chętnych do korzystania z placu zabaw .
Po zakończeniu wycieczki cali i zdrowi wróciliśmy do domku
c.d.n po kolejnej wycieczce
Kasiu...:))) Fajnie mają z Tobą te Twoje dzieciaki...może Twoja opieka , serce i czas jaki im poświęcasz pozwolą dzieciom poznać świat od tej lepszej strony.
Podziwiam Cię i życzę powodzenia...:)))
FAJNI!!!JA TEZ TAK CHCĘ!
Zapisujemy sie do Kasi na takie wycieczki?Basia
To ja Kasiu, Twój Piotrus. Chciałem Ci powiedziec ,że lubie jak sie cieszysz i ja tez sie ciesze z tego ,ze Ty lubisz to co robisz .Papa ,do nastepnego spotkania
Wspaniale dzieci spedzaja wakacyjny czas . Gratuluje wszystkich ciekawych pomyslow .
naprawde super organizujesz czas dzieciom-gratuluje pomyslow i checi!!!!! Pozdrawiam madziorek
to ja dziękuję za miłe komentarze- pozdrawiam Kasia
Mam nadzieję, że dzieciom moje pomysły na wakacyjne spędzenie czasu podobają się także- pozdrawiam- Kasia