Forum

Galeria

trzecia wycieczka za nami.... nad jezioro w Zdworzu

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-11 20:55:00

Na kolejną wycieczkę wybraliśmy się nad Jezioro Zdworskie znajdujące się na skraju rezerwatu przyrody i dużych kompleksów leśnych
    w gminie Łąck. Jezioro Zdworskie leży w połowie drogi z Gąbina do Łącka, 14km od Płocka, wśród wyniosłych moren czołowych,
    porośniętych pięknym borem sosnowym z niewielką domieszką drzew liściastych jak dąb, brzoza i osika.
                                                       Pogoda tego dnia spłatała nam figla- było mało słońca, ale za to bardzo duszno i parno.
    Na krótkie chwile wchodziliśmy do wody , budowaliśmy zamki z piasku ,
    by potem aktywnie grać w piłkę siatkową

i babinktona   .
    Wśród dzieci nie zabrakło chętnych do korzystania z placu zabaw               .

Po zakończeniu wycieczki cali i zdrowi wróciliśmy do domku
                                                                                                     c.d.n po kolejnej wycieczce

• Autor: alidab Data: 2007-08-11 21:14:58

Kasiu...:))) Fajnie mają z Tobą te Twoje dzieciaki...może  Twoja opieka , serce i czas jaki im poświęcasz pozwolą dzieciom poznać świat od tej lepszej strony.
    Podziwiam Cię i życzę powodzenia...:)))

• Autor: Pierre Data: 2007-08-11 22:06:13

FAJNI!!!JA TEZ TAK CHCĘ!

• Autor: Baśka Data: 2007-08-12 16:08:05

Zapisujemy sie do Kasi na takie wycieczki?Basia

• Autor: Pierre Data: 2007-08-11 22:10:08

To ja Kasiu, Twój Piotrus. Chciałem Ci powiedziec ,że lubie jak sie cieszysz i ja tez sie ciesze z tego ,ze Ty lubisz to co robisz .Papa ,do nastepnego spotkania

• Autor: monia00 Data: 2007-08-12 03:59:50

Wspaniale dzieci spedzaja wakacyjny czas . Gratuluje wszystkich ciekawych pomyslow .

• Autor: madziorek Data: 2007-08-12 09:29:45

naprawde super organizujesz czas dzieciom-gratuluje pomyslow i checi!!!!! Pozdrawiam madziorek

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-16 18:24:24

to ja dziękuję za miłe komentarze- pozdrawiam Kasia

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-16 18:25:58

Mam nadzieję, że dzieciom moje pomysły na wakacyjne spędzenie czasu  podobają się także- pozdrawiam- Kasia

Przejdź do pełnej wersji serwisu