Forum

Galeria

czwarta wycieczka za nami.... Pepeland

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-11 22:21:22

Na kolejną wycieczkę wybraliśmy się do Pepelandu- rodzinnego, a zarazem nietypowego parku rekreacji dla dzieci w Dziekanowie Nowym.
    Naszą wycieczkę rozpoczęliśmy od krytego placu zabaw ze zjeżdżalnią, gdzie dzieci mogły swobodnie biegać i wspinać się po drabinkach.
                   .         

Po wyjściu z "małpiego gaju" udaliśmy się do Mini ZOO , by następnie uczestniczyć

w przejażdżce autem wojskowym          .

Po przejażdżce, która na długo pozostanie w naszej pamięci nadszedł czas na zwiedzanie helikoptera Mi-2. Przez chwilę mogliśmy
    poczuć się pilotami    i pasażerami  . Prawie każde dziecko
    (ja także) poznało od środka czołg T-34   .
    Kolejną atrakcją było przejście mostem tybetańskim    . Po przejściu mostu czekała na nas zjeżdżalnia
    do ślizgu w workach.
    Wszystkie dzieci, łacznie z nami zjechały na dół. Zmobilizowały też pana kierowcę .
    Po ogromnych przeżyciach i niesamowitych wrażeniach udaliśmy się na salę sportową. 
    Nawet pan Ludek przygrywał nam na akordeonie . 
    Po chwilowym odpoczynku udaliśmy sie na plac zabaw, a tam co?- karuzela.
    Na zakończenie ogromnie zadowoleni stanęliśmy do wspólnego zdjęcia na wozie strażackim.

Pełni wrażeń i bardzo szczęśliwi wróciliśmy do Płocka
                                                                                                      c.d.n po kolejnej wycieczce

• Autor: Pierre Data: 2007-08-11 22:41:07

No no.... Ta wycieczka była zapewne bardzo ciekawa. . . . Ale co to? moge sie dowiedzieć kto to tak aktywnie uczestniczy w zabawach z tymi sympatycznymi dziećmi? Czy to nie jest właśnie wspaniała Pani Kasia ? Mówie o tym zdjęciu z akordeonem. Czy na tym zdjeciu jesteś Ty Kasiu? Te dzieciaki chyba Cie bardzo lubią >Szczerze mówiąc ,ja tez bym lubił taką panią -wszedzie Ciebie jest pełno,prawie na kazdym zdjęciu. Fajnie mieć w życiu taka osobę jak Ty .....!!!

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-12 10:39:07

Pewnie, że to ja. Tam przez chwilkę poczułam się jak dziecko, bawiłam się klockami, uczestniczyłam w każdej atrakcji przygotowanej dla nas, nawet brałam udział w przejściu "małpiego gaju" na czas. Niestety nie mogłam popisać się sprawnością, dzieci zdecydowanie były lepsze, he he he. Sukcesem było wejście do czołgu- co prawda miałam małe wątpliwości, ale udało się. Najtrudniejszy moment to przejście mostu tybetańskiego, ale dzieci mocno mnie mobilizowały i wspierały słowami "pani Kasia, pani Kasia" i biły brawa jak go przeszłam. Wycieczka zapewne na długo pozostanie w mojej pamięci.

• Autor: monia00 Data: 2007-08-12 03:55:57

Super wycieczka ... mysle ze dzieci milo beda wspominac te wakacje .

• Autor: madziorek Data: 2007-08-12 09:31:24

oejje tyle atrakcji!!!!!! tylko pozazdroscic!!! wspaniale!! jeszcze raz gratuluje!! Madziorek

• Autor: Ave Data: 2007-08-12 13:32:35

Łoł... atrakcji tyle, że na pięć wycieczek by starczyło... Fajnie mieć taką Panią Kasię. Po Twoich relacjach widac Kasiu, że pomysłów masz mnóstwo i kazde kolejne ciekawsze. Życzę Wam jeszcze wielu takich wypraw, a nam ... fajnych fotorelacji z nich. Pozdrawiam Ciebie i Twoje Dzieciaki.

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-16 18:21:52

Dziękuję serdecznie za tak ciepłe słowa pod moim adresem. Mam nadzieję, że kolejne moje pomysły na tegoroczne wakacje zostaną zrealizowane- wszystko zależy jednak od pogody, która w tym roku niestety jest kapryśna- pozdrawiam Kasia

• Autor: Baśka Data: 2007-08-12 16:04:03

Zazdroszczę Ci tych wypraw z dziećmi.Sami dorośli nie zawsze mają odwagę by bawić sie jak dzieci.a taka zabawa bardzo relaksuje.

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-08-16 18:18:22

Masz rację Basiu- dorośli nie zawsze mają odwagę pobyć przez chwilkę dziećmi, a przecież w każdym z nas tkwi coś z dziecka, prawda?- pozdrawiam Kasia

Przejdź do pełnej wersji serwisu