Forum

Kuchenne porady

zielony pieprz marynowany

  • Autor: lidka74 Data: 2007-08-14 08:43:54

    Do jakich potraw można dodawać pieprz zielony marynowany, czy można go rozkruszyć czy musi być w całości?

  • Autor: sabia Data: 2007-08-14 08:46:53

    Znalazłam jeden przepis http://wielkiezarcie.com/przepis24624.html :). Już od jakiegoś czasu zamierzam się żeby zrobić tę sałatkę z pieprzem :)

  • Autor: Gigi Data: 2007-08-14 10:24:46

    A ja polecam ten przepis http://wielkiezarcie.com/przepis12939.html

  • Autor: Gigi Data: 2007-08-14 10:27:09

    http://wielkiezarcie.com/przepis12939.html - no teraz jest na niebiesko

  • Autor: josephine Data: 2007-08-14 13:10:09

    witaj ja uwielbiam twarog z zielonym pieprzem. twarog, odrobina smietany i majonezu lub tylko majonezu odrobina tymianku, mielonego kminku, czarnego pieprzu i cayenne  sol, cebula drobno pokrojona (jak robie sobie na sniadanie i musze isc do pracy to juz bez cebuli), swiezej pietruszki   i 1 lyzeczkie marynowanego zielonego pieprzu drobno pokrojonego- wychodzi b ostry ale smak ma niepowtarzalny, ale sobie apetytu narobilam pozdrawiam

  • Autor: lidka74 Data: 2007-08-14 13:18:43

    Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam.

  • Autor: małgoska Data: 2007-08-14 16:02:49

    zielony pieprz jest doskaonaly do fety pokrojonej w plastry z cebula czosnkiem izalanej oliwa nie wiem czy jest przepis na wz ale jest to rewelacja robie na kazda imprezke

  • Autor: Magdal Data: 2007-08-14 17:02:08

    Ja używam zielonego pieprzu do śledzików z cebulką i olejem

  • Autor: fiszer Data: 2007-08-14 21:56:39

    super jest jako sos z bulionu ,kremówki i oczywiście pieprzu do zimnych mięs

Przejdź do pełnej wersji serwisu