Już od ponad trzech lat mam suczkę-Wiki-rasy Szpic Niemiecki. Chcę się pochwalić jej trzecim miotem. Za pierwszym razem miała jednego "chłopca",za drugim razem pięciu "chłopców" i jedną "dziewoje" a teraz trzy "dziewoje" i dwóch "facetów". Normalnie nie mogę się napatrzyć na te maluchy.Rosną z dnia na dzień,oczka mają pootwierane,ledwo trzymają się na nogach.
Czesc, Jakie sliczniutkie, ja wlasnie oddalam swoje szczeniaczki - owczarki niemieckie czarne, i troszke mnie serce boli. Niech Ci sie zdrowo chowaja i trafia do dobrych domow. Ela to jest wlasnie jedna suczka
Przecudne maluchy - wszystkie szczeniaczki sa tak kochane, że chciałoby sie żeby nigdy nie urosły :)))) Nie znam specjalnie tej rasy, ale ciekawi mnie czy te pieski mają sierść czy włosy (sprawa wypadania i pojawiania się sierści mojej suczki wszędzie jest, delikatnie mówiąc, męcząca) ?
sądzę,że to sierść... moja Wiki jeśłi nie jest czasami czesana to wiadomo pozostawia po sobie "ślady". Ale wystarczy regularnie czesać i problem jest o niebo mniejszy. Oczywiście na zimę przyjmuje inną sierśc-to jest okres wzmorzonych wypadów sierści tak ok. dwóch tygodni i potem znów normalnie-to samo jest na wiosne. Teraz gdy karmi małe to jej organizm jest z dnia na dzień słabszy i bardzo jej wypadają. Ale tak bywało tez przy wcześniejszych miotach. Jeśli tylko przestanie karmić to ok miesiąca i wszystko wraca do normy. A na zdjęciu owszem,szczeniaków jest sześć gdyż to zdjęcie drugiego miotu.
Czyż nie są słodkie??? Gdyby ktoś chciał więcej fotek i informacji to zapraszam:)
są wspaniałe:))))))))) siedziałabym przy nich cały czas:))) zakochałam się :)))) drogie sa takie szczeniaczki? i jakie duze urosną?
) Szczeniaczki są przecudne... to jej pierworodny chociażby... małe białe kuleczki :) wszystkie dzieciaki w okolicy są zachwycone...w sumie dorośli też:)
Ale słodziutkie maluszki!!!!!!!!! Urocze i mamusia oczywiście też.
Nie mogę się napatrzeć,one są takie urocze.Podziwiam ich mamusię,nie ma kłopotów z wykarmieniem tak dużej gromadki?
Sliczności te maluchy i Wiki też!
Super- gratulacje mamie suczce i tobie.maluchy sa fajniste:))
Czesc,
Jakie sliczniutkie, ja wlasnie oddalam swoje szczeniaczki - owczarki niemieckie czarne, i troszke mnie serce boli.
Niech Ci sie zdrowo chowaja i trafia do dobrych domow.
Ela
to jest wlasnie jedna suczka
psineczki przecudne (coby nie zauroczyc)ale ale piszesz że ma 3+2 a ja wyraźnie widze 6 ,pozdrawiam - rosa
Śliczne są... a jaki tłok robią koło swojej mamy...:)))
Prześliczne
Śliczna sunia, a maluszki sama słodycz! Uwielbiam pieski, sama mam Misię sunię - jamniczkę, którą bardzo kocham. Oto ona
Przecudne maluchy - wszystkie szczeniaczki sa tak kochane, że chciałoby sie żeby nigdy nie urosły :)))) Nie znam specjalnie tej rasy, ale ciekawi mnie czy te pieski mają sierść czy włosy (sprawa wypadania i pojawiania się sierści mojej suczki wszędzie jest, delikatnie mówiąc, męcząca) ?
sądzę,że to sierść... moja Wiki jeśłi nie jest czasami czesana to wiadomo pozostawia po sobie "ślady". Ale wystarczy regularnie czesać i problem jest o niebo mniejszy. Oczywiście na zimę przyjmuje inną sierśc-to jest okres wzmorzonych wypadów sierści tak ok. dwóch tygodni i potem znów normalnie-to samo jest na wiosne. Teraz gdy karmi małe to jej organizm jest z dnia na dzień słabszy i bardzo jej wypadają. Ale tak bywało tez przy wcześniejszych miotach. Jeśli tylko przestanie karmić to ok miesiąca i wszystko wraca do normy. A na zdjęciu owszem,szczeniaków jest sześć gdyż to zdjęcie drugiego miotu.
Sliczne malenstwa . A mamusia pieskow jaka szczesliwa ...