no to ja z innego kopyta!! jesli juz bedzie nowy serwer -- czy nie bedziecie musieli wstrzymac prace WZ i jesli tak (ze wzgledow bazpieczenstwa lub przenoszenia plikow) to jak dlugo to potrwa -- plus czy bedziemy o tym wiedziec 48h przed odlaczeniem ??????????
Ja też bym chciała wiedzieć coś na temat serwera, miał być w okolicach sierpnia, sierpień się kończy, a z nim wakacje :-( i może byśmy chcieli trochę obarczyć fotkami WŻ? Poza tym przypominam o walnym zjeździe, w Krakowie 10,11,2007, który będzie dobrze udokumentowany. Trzeba sie pochwalić tym, co nie dojadą! Buziaki! Co na to moderatorzy?
Moi drodzy...Pampas w tej chwili jest na urlopie... w głuszy leśnej ....Powiedział mi przed 5 minutami "wytłumaczę się w poniedziałek jak zamówię serwer". A więc czekamy do poniedziałku Bahus
Witam wszystkich. Jak widzę bahus już mnie wytłumaczył. Sprawa się trochę odwlekła, ponieważ niespodziewanie udzielono mi kilku dni urlopu i nie omieszkałem skorzystać z takiej okazji. Wszystkie oferty już do mnie spłynęły. Wybrałem dostawcę i konfigurację serwera. Dzisiaj zamawiam. Wieczorkiem postaram się napisać jaki termin dostawy mi wyznaczą.
Oczywiście poinformuję odpowiednio wcześniej o całej operacji. Jescze w tej chwili nie jestem tego w stanie powiedzieć na pewno, ale licze na to, że uda się wszystko załatwić w godzinach nocnych tak że większość z was nawet nie zauważy kiedy była przesiadka.
Serwer zamówiony. Powinien dotrzeć do mnie do końca do końca tygodnia a w najgorszym przypadku w poniedziałek. Przesiadka planowana na przyszły tydzień. Jak ustalę konkretny termin to dam znać z dwudbniowym wyprzedzeniem, aje jak już pisałem wcześniej postaram się to zrobić w godzinach nocnych, np 0:00 do 6:00.
Mamy juz ponad 8200 uzbierane! Super juz sie nie moge doczekac
Pampasie jak tam zakupy?
dołanczam do pytania :)))
Nowy serwer nie należy chyba do produktów, które kupuje się przy okazji porannego wyjścia po bułki...
Dajcie Pampasowi trochę czasu :))))))
xzasu mu damy ale...moze troche odsloni rabek tajemnicy?
nio .. i czas leci szybko , zdjęć na forum przybywa .. czy serwer to wytrzymie ?
no to ja z innego kopyta!!
jesli juz bedzie nowy serwer -- czy nie bedziecie musieli wstrzymac prace WZ i jesli tak (ze wzgledow bazpieczenstwa lub przenoszenia plikow) to jak dlugo to potrwa -- plus czy bedziemy o tym wiedziec 48h przed odlaczeniem ??????????
Ja też bym chciała wiedzieć coś na temat serwera, miał być w okolicach sierpnia, sierpień się kończy, a z nim wakacje :-( i może byśmy chcieli trochę obarczyć fotkami WŻ?
Poza tym przypominam o walnym zjeździe, w Krakowie 10,11,2007, który będzie dobrze udokumentowany. Trzeba sie pochwalić tym, co nie dojadą!
Buziaki!
Co na to moderatorzy?
Uzurpatorzy!!!
Nic nie słyszałam by właściciele stronki organizowali jakiś zjazd.
Moi drodzy...Pampas w tej chwili jest na urlopie... w głuszy leśnej ....Powiedział mi przed 5 minutami "wytłumaczę się w poniedziałek jak zamówię serwer". A więc czekamy do poniedziałku
Bahus
Witam wszystkich.
Jak widzę bahus już mnie wytłumaczył. Sprawa się trochę odwlekła, ponieważ niespodziewanie udzielono mi kilku dni urlopu i nie omieszkałem skorzystać z takiej okazji.
Wszystkie oferty już do mnie spłynęły. Wybrałem dostawcę i konfigurację serwera. Dzisiaj zamawiam. Wieczorkiem postaram się napisać jaki termin dostawy mi wyznaczą.
pozdrawiam
Pampas
zdrowie Pampasa ...pod nowy serwer
(piwem na razie bo sierpień m-cem trzeźwości).
Janek
SIUP !!!!! :)) A dlaczego sierpien jest miesiacem trzezwosci ???? to moze umowmy sie ze Siupamy adwansem na wrzesien ??
Janek- a skąd taka informacja??? Z tym sierpniem ??? No to pójdę siedzieć...... wypiło się trochę z różnych okazji !!!!
siup siup
Szczególna okazja, przyłączam sie no to siup.
W dobrym towarzystwie mogę siupać i bez okazji.
Basia.
NO to i ja SIUPAM I SIUPAM .......piwkiem
............................siup
siup siup siup
prosze o odpowiedz na moje pytanie -- ktore jest zadane powyzej :) dziekuje!!!!!
Oczywiście poinformuję odpowiednio wcześniej o całej operacji. Jescze w tej chwili nie jestem tego w stanie powiedzieć na pewno, ale licze na to, że uda się wszystko załatwić w godzinach nocnych tak że większość z was nawet nie zauważy kiedy była przesiadka.
Ale może da się zauważyć przepowiadające sprawę wyzerowanie licznika:))))))
Ale my chcemy wiedzieć !!! To jest baaaaardzo uroczysta chwila !!!
Serwer zamówiony. Powinien dotrzeć do mnie do końca do końca tygodnia a w najgorszym przypadku w poniedziałek.
Przesiadka planowana na przyszły tydzień. Jak ustalę konkretny termin to dam znać z dwudbniowym wyprzedzeniem, aje jak już pisałem wcześniej postaram się to zrobić w godzinach nocnych, np 0:00 do 6:00.
super baardzo sie ciesze!
juz nie bedzie nikt mial taakiej miny jak przy wielkim zarciu zasiadzie