ja Cię przepraszam..., jesli to są niedoskonałosci, to szkoda, że nie widziałaś moich prób z marcepanem hahahahahaha. Świetna robota , jak dla mnie i Barbi ma śliczną nową suknię do... schrupania :))))
Bardzo ładna dekoracja, ja ostatnio też robiłam marcepanową sukienkę, ale Twoja jest o wiele bardziej wyszukana. Gosiu czy ten marcepan nie rwał się nigdzie na lalce? Ja miałam z tym trochę problemów, ale może to przez upał jaki wtedy panował, wszystko topiło mi się w rękach, pozdrawiam
Przyznam ze tez mialam troche problemów z tym marcepanem.Marcepan nie rwal sie przy klejeniu na lalce, bo celowo nie rozwalkowywalam go bardzo cienko.Miałam jednak problem z jego brzegami.("strzepil sie" troszke i kruszył).Wydaje mi sie ze przyczyna tego tkwi w jakości marcepanu.Ja swój miałam juz jakiś czas.Uczyłam sie lepieć na nim, a póżniej zagniatałam jeszcze raz, zawijałam w folie kuchenna.Jeśli nie był zawiniety starannie wysychał i pożniej trudniej było go uformować.Napewno wysoka temperatura rownież ma wplyw na jego konsystencje.
Gosiu , stworzylas dla Barbi przepiekna suknie . Gdyby nie tytul o marcepanie to nie domyslila bym sie z czego ona jest. Gratuluje"zlotych raczek" i zycze wielu rownie pieknych pomyslow ... monika
Nie czepiaj się sama siebie.Pięknie ubrałaś lalkę!Gdybym to dziś pokazała mojej córce,to żyć by mi nie dała i cały tort na jutro trzebaby było zmieniać.Gratulacje
Jakie niedoskonałości???!!!! Laleczka pierwsza klasa!!! Bardzo mi sie podoba!
ja Cię przepraszam..., jesli to są niedoskonałosci, to szkoda, że nie widziałaś moich prób z marcepanem hahahahahaha. Świetna robota , jak dla mnie i Barbi ma śliczną nową suknię do... schrupania :))))
Bardzo ładna dekoracja, ja ostatnio też robiłam marcepanową sukienkę, ale Twoja jest o wiele bardziej wyszukana. Gosiu czy ten marcepan nie rwał się nigdzie na lalce? Ja miałam z tym trochę problemów, ale może to przez upał jaki wtedy panował, wszystko topiło mi się w rękach, pozdrawiam
Ty to nazywasz "niedoskonalosci" ?????? Przeciez to wspaniala praca artystyczna !!!!
Gosiu , stworzylas dla Barbi przepiekna suknie . Gdyby nie tytul o marcepanie to nie domyslila bym sie z czego ona jest.
Gratuluje"zlotych raczek" i zycze wielu rownie pieknych pomyslow ... monika
Nie czepiaj się sama siebie.Pięknie ubrałaś lalkę!Gdybym to dziś pokazała mojej córce,to żyć by mi nie dała i cały tort na jutro trzebaby było zmieniać.Gratulacje