Tak sie nudzę : ) Daty na aparacie sie nie zgadzaja....jak troche techniki to sie gubię ...i niestety taka zostala...
To haft krzyżykowy?Piękne. Podziwiam za cierpliwość
tak krzyżykowy :)
Bardzo ładne, super.......
Po prostu cudo. Kedyś próbowałam takiego haftu, ale niestety ani umiejętności nie takie ani oczy. No i jeszcze cierpliwość do tego wszystkiego. Gratuluję.
śliczne :)) gratuluję talentu :)
do tego nie trzeba talentu:) wystarczy tamborek nici i wzor:) no i troche cierpliwosci
Piękne, róże zwłaszcza!!!
Wszystkie sa piekne ... gratuluje umiejetnosci i cierpliwosci
Śliczne,gratuluję!
no no no :) nastepna osoba z talentem :) moja ciocia takie robi :) piekne :) mozna kupic?? kasa na serwer!!!! ?????
piękne -też mam kilka z czasów gdy miałam lepsze oczy ,niestety nieoprawione ,może kiedyś zrobię zdjęcie i wstawię ,życzę powodzenia - rosa
Przepiękne.Ale się napracowałaś!Podziwiam.ABA
Tak sie nudzę : )
Daty na aparacie sie nie zgadzaja....jak troche techniki to sie gubię ...i niestety taka zostala...
To haft krzyżykowy?
Piękne. Podziwiam za cierpliwość
tak krzyżykowy :)
Bardzo ładne, super.......
Po prostu cudo. Kedyś próbowałam takiego haftu, ale niestety ani umiejętności nie takie ani oczy. No i jeszcze cierpliwość do tego wszystkiego. Gratuluję.
śliczne :)) gratuluję talentu :)
do tego nie trzeba talentu:) wystarczy tamborek nici i wzor:) no i troche cierpliwosci
Piękne, róże zwłaszcza!!!
Wszystkie sa piekne ... gratuluje umiejetnosci i cierpliwosci
Śliczne,gratuluję!
no no no :) nastepna osoba z talentem :) moja ciocia takie robi :) piekne :) mozna kupic?? kasa na serwer!!!! ?????
piękne -też mam kilka z czasów gdy miałam lepsze oczy ,niestety nieoprawione ,może kiedyś zrobię zdjęcie i wstawię ,życzę powodzenia - rosa
Przepiękne.
Ale się napracowałaś!
Podziwiam.
ABA