Szczęściara ze mnie. Muszę się z wami tym podzielić.
Po 4 latach bycia razem oświadczył mi się mój FACET. Zrobił to bardzo spontanicznie: padł na kolana w zębach trzymał róże, wcześniej wyciętą z ogrodu (to nic że płatki już jej prawie wszystkie opadły) dobrze że go zrozumiałam, jak wypowiadał swoją regułkę zamiast pierścionka dostałam uszczelke bo tylko to miał pod ręką w moim rozmiarze (czułam sie prawie jak Honoratka z 4pancernych i pies), ale przynajmniej oryginalna - czarna, gumowa ale przynajmniej Szampan był schłodzony i pyszny Z radości chciało mi się krzyczeć na całe osiedle.
Serdeczne gratulacje !!!!! Ja tez uwazam, ze liczy sie bardziej spontanicznosc, pomyslowosc i szczere uczucie, a widac, ze Twoj narzeczony posiada wszystkie te zalety ...... zycze Wam wiele szczescia i powodzenia :))) Lucky
Szczęściara ze mnie. Muszę się z wami tym podzielić.
Po 4 latach bycia razem oświadczył mi się mój FACET. Zrobił to bardzo spontanicznie:
padł na kolana
w zębach trzymał róże, wcześniej wyciętą z ogrodu (to nic że płatki już jej prawie wszystkie opadły) dobrze że go zrozumiałam, jak wypowiadał swoją regułkę
zamiast pierścionka dostałam uszczelke bo tylko to miał pod ręką w moim rozmiarze (czułam sie prawie jak Honoratka z 4pancernych i pies), ale przynajmniej oryginalna - czarna, gumowa
ale przynajmniej Szampan był schłodzony i pyszny
Z radości chciało mi się krzyczeć na całe osiedle.
ŻYCIE JEST PIĘKNE !!!!!!
Gratuluję i bardzo się cieszę wraz z Tobą!!! Powodzenia!!!!
o kurde ale praktyczno-romantyczne oswiadczyny......pozostaje życzyć Wam powodzenia , szczęścia i spełniania marzeń przez długi czas:)
Ja również Wam gratuluję! Powodzenia! " Praktyczny" mąż się zapowiada)
A wkrótce.....napewno jeszcze w tym roku....
Wielkie, serdeczne gratulacje.
Miło, jak komuś się układa!!!
Serdeczne gratulacje !!!!! Ja tez uwazam, ze liczy sie bardziej spontanicznosc, pomyslowosc i szczere uczucie, a widac, ze Twoj narzeczony posiada wszystkie te zalety ...... zycze Wam wiele szczescia i powodzenia :))) Lucky
Gratuluję!
Życzę Ci tyle szczęścia, ile ja doświadczyłam i doświadczam w moim związku.
Życzę Ci byś już niedługo mogła wpisać datę swojego ślubu do kalendarza WŻetowego.
moje gratulacje Gosiu :)) zyczę radości z życia razem :))
Dolanczam sie do gratulacji i zycze milosci i szczescia w waszym zwiazku ...monika
mało który męszczyzna w dzisiejszych czasach bywa romantyczny a więc gratuluję podwójnie,pozdrawiam -rosa
Gratuluje i trzynan kciuki aby tak bylo juz na zawsze miedzy Wami!!
gratulacje :)
Gratuluję-duzo szczęścia Wam życzę.
Kochani wszystkim Wam dziękuje za ciepłe słowa.
Moje gratulacje i wszystkiego dobrego na przyszłość
Serdecznie gratuluję !!!!
Gratulacje!!!! Zwłaszcza tego, ze masz mężczyznę z pomysłem :))
No, no co za facet jaki romantyczny, powodzenia wam zyczę
Moje gratulki. Aby ciagle cie zaskakiwal tak jak w ten dzien ktory sie pamieta przez dlugie lata.