Witam mam pytanko piekę od niedawna (tzn próbuję) więc się jeszcze niebardzo orientuję. Ostatnio moje szalone Blixniaczki ganiały po sklepie i przewróciły mąkę (niestety) krupczatke . I nie mam pojęcia do czego ona sie nadaje bo zawsze tylko Wrocławską używałam czy zmieniaczaną . Prosze o podpowiedzi ;) pozdrawiam
piekłam niedawno ciacho z Twojego przepisu ZEBRA mniam mniam paluchy lizac ! Oprócz tortu to moje pierwsz ciacho i wyszło jak marzenie;) spróbuje teraz ambasadora na krupczatce .Dziękuje
Witam
mam pytanko piekę od niedawna (tzn próbuję) więc się jeszcze niebardzo orientuję. Ostatnio moje szalone Blixniaczki ganiały po sklepie i przewróciły mąkę (niestety) krupczatke . I nie mam pojęcia do czego ona sie nadaje bo zawsze tylko Wrocławską używałam czy zmieniaczaną . Prosze o podpowiedzi ;)
pozdrawiam
ja używam do wszelakich wypieków to jest troche lepsza wersja wroclawskiej.
krupczatki używam do ciasta drożdżowego , jest najlepsza :))
Krupczatki używam do mojego sernika Ambasadora oraz... do zaprawiania zup i sosów. Nie robią się wówczas grudki. Pozdrawiam.
Witam serdecznie
piekłam niedawno ciacho z Twojego przepisu ZEBRA mniam mniam paluchy lizac ! Oprócz tortu to moje pierwsz ciacho i wyszło jak marzenie;) spróbuje teraz ambasadora na krupczatce .Dziękuje
Dziękuję goniu za miłe słowa. Zapewniam, że sernik ambasador będzie Ci smakował. Pozdrawiam :)))
bardzo Wam wszystkim dziękuję! pozdrawiam
ja również piekę biszkopt z krupczatki