Piękne dzięki nonka.Nie stać mnie na Kalahari więc jadę na wyprawę do Poznania, gdzie spełnię marzenie mojego życia oglądając surykatki na żywo.jeszcze raz dziękuję.
Grażko, a może wybierzesz się na spotkanie we Wrocławiu 10 września. W planach mamy łażenie po zoo. Tam są syrekatki. Obejrzysz sobie wymarzone zwierzatka i nas. ZAPRASZAM ABA
Dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę z waszych odpowiedzi ale Wroclaw nie dla mnie ,mam jechać z ośmiomiesięcznym brzdącem pocieszę się Poznaniem bo mam najbliżej. Dzięki piękne za zdjęcie moich ukochanych zwierzaczków.
Mam ogromną prośbę do Poznaniaków , w którym zoo są surykatki - może ktoś mi odpowie
w zeszłym roku były w nowym na Malcie,w tym jeszcze nie byłam.(chyba nic się nie zmieniło Poznaniacy?)
Piękne dzięki nonka.Nie stać mnie na Kalahari więc jadę na wyprawę do Poznania, gdzie spełnię marzenie mojego życia oglądając surykatki na żywo.jeszcze raz dziękuję.
Ne ma za co,udanej wyprawy!
A to dla Ciebie.
Grażko, a może wybierzesz się na spotkanie we Wrocławiu 10 września. W planach mamy łażenie po zoo. Tam są syrekatki.
Obejrzysz sobie wymarzone zwierzatka i nas.
ZAPRASZAM
ABA
W nowym na Malcie sa na pewno - byłam 2 tygodnie temu.
Dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę z waszych odpowiedzi ale Wroclaw nie dla mnie ,mam jechać z ośmiomiesięcznym brzdącem pocieszę się Poznaniem bo mam najbliżej. Dzięki piękne za zdjęcie moich ukochanych zwierzaczków.