ogródek jest nasz a zabawka naprawdę przynosi dużo frajdy bo bardzo lubię spacery po lesie i robienie zdjęć a teraz mogę ich robić do woli na kartę [SD] wejdzie ich naprawdę sporo
dzięki choć sam uważam że robie dopiero pierwsze kroki w fotografii cyfrowej {choć ogólnie mówiac jeżeli wie się juz cokolwiek o fotografi to mozna i to opanować}
Użytkownik piq napisał w wiadomości: > Piękne - mnie się najbardziej podoba ścieżka w lesie..... uwielbiam spacery ze > swoim psem po takich alejkach.....
ja też lubię takie spacery ale niestety psa na nie nie mogę zabierać jest już dziadkiem !!!! i niestety nie da rady a szkoda :(
to jest zdjęcie zrobione w rudach raciborskich jest to klasztor zakonu cystersów jes dość zniszczony i obecnie w renowacji ale i tak jest piękny szczególnie kościół !!!!!!!
Masz racje -chwal sie bo masz czym! Rozumie cie doskonale bo sama mam na tym punkcie bzika (jak mowi moj maz) ! Ale za to w zimie nie ma lepszego sposobu na ocieplenie duszy jak podziwianie uroku lata a jeszcze z wlasnego ogrodka......!
witam wszystkich i też musze się wam pochwalić swoimi zdjęciami a ocenicie sami czy dobre
cudne, gratuluje!
Zdjęcia super - czy to twój ogród, kwiaty są piękne
Zabawka musi przynosić dużo frajdy:o)
ogródek jest nasz a zabawka naprawdę przynosi dużo frajdy bo bardzo lubię spacery po lesie i robienie zdjęć a teraz mogę ich robić do woli na kartę [SD] wejdzie ich naprawdę sporo
Zdjęcia mówią same za siebie.......Dla mnie SUPER!!!
dzięki choć sam uważam że robie dopiero pierwsze kroki w fotografii cyfrowej {choć ogólnie mówiac jeżeli wie się juz cokolwiek o fotografi to mozna i to opanować}
Piękne - mnie się najbardziej podoba ścieżka w lesie..... uwielbiam spacery ze swoim psem po takich alejkach.....
Użytkownik piq napisał w wiadomości:
> Piękne - mnie się najbardziej podoba ścieżka w lesie..... uwielbiam spacery ze
> swoim psem po takich alejkach.....
ja też lubię takie spacery ale niestety psa na nie nie mogę zabierać jest już dziadkiem !!!! i niestety nie da rady a szkoda :(
Sliczne zdjęcia,uwielbiam przyrodę
to jest zdjęcie zrobione w rudach raciborskich jest to klasztor zakonu cystersów jes dość zniszczony i obecnie w renowacji ale i tak jest piękny szczególnie kościół !!!!!!!
Ale numer !!!! Mam dokladnie ten sam aparat .....:))) tylko ja nie jestem tak zdolna :))) Twoje zdjecia sa super !!!!
Zdiecia ,rewelacja ... mnie najbardziej zachwycilo pierwsze zdiecie ( nie pamietam nazwy tego kwiatka) i jaszczurka na kamieniu. Gratuluje !
kwiatek nazywa si e chyba ?? GEORGINIA dzięki za opinie :0
nie znam się na fotografii, ale jak dla mnie to bomba
JA TEŻ CHCĘ APARAT.....!!!!
A ty pstrykaj dalej...
pozdrawiam jasia
Masz racje -chwal sie bo masz czym! Rozumie cie doskonale bo sama mam na tym punkcie bzika (jak mowi moj maz) ! Ale za to w zimie nie ma lepszego sposobu na ocieplenie duszy jak podziwianie uroku lata a jeszcze z wlasnego ogrodka......!