Kochani !!!! Muszę, po prostu muszę to napisać... 13 sierpnia 2007 o godz. 18.10 po długim, upragnionym oczekiwaniu, trudnej ciąży, urodził nam się Patryk. Mój brat został dziadkiem więc ja zostałam "cioteczną babcią", a moi rodzice PRADZIADKAMI !!!!!! I nie mogę usiedzieć tak się zakochałam w maluszku... zobaczcie sami :
Jaki slodki maluch z tego Patryka !!!! Niech sie chowa zdrowo !! Pozdrowienia i gratulacje dla calej szczesliwej rodzinki ze szczegolnym uwzglednieniem "ciotecznej babci" A pradziadkom dlugich lat zycia i radosci !!! Wcale sie nie dziwie, ze nie mozesz usiedziec, bo ja patrze tylko na zdjecia i jakies takie mam mokre oczy .....
Ja też. Dziękuję Marylko - życzenia przekażę. Cała rodzina wariuje ze szczęścia a Pradziadkowie w szczególności !!! (nie każdemu jest dane doczekać...).
Serdeczne gratulacje szczesliwym Rodzicom, Dziadkom i Babciom(szczegolnie tym ciotecznym) No i naturalnie Pradziadkom! Niech sie chowa zdrowo i radosnie ladnie je i szybko rosnie!
No to gratulacje cioteczna babciu. Dzidziuś jest taki piękny a jaki duży! A prababcia to chyba szaleje ze szczęścia? Ja mam pięcioro takich ciotko-wnucząt. Dwoje z nich nie mogąc znaleźć nazwy dla mnie, a cioteczna babcia to im nie pasowało do mojej osoby, zwraca się do mnie po imieniu. Po prostu Kika ( to dziwne imię przylgnęło do mnie teraz i rozciągnęło się na całą rodzinę). Tak zwracają się do mnie huż od 14 lat. Przygotuj się ównież na taką zamianę,bo maluchom ciężko jest mówić "ciociu" , że nie wspomnę "cioteczna babciu". Wszystkiego najlepszego i niech ten piękny maluszek zdrowo się chowa.
Sliczny chłopczyk, ja też niedawno zostalam ciocią i wiem jaka to wielka radosć można patrzeć godzinami na takiego maluszka!!! Niech się zdrowo chowa, gratulacje dla Ciebie i rodziców Patryka!!!
Kochani !!!! Muszę, po prostu muszę to napisać...
13 sierpnia 2007 o godz. 18.10 po długim, upragnionym oczekiwaniu, trudnej ciąży, urodził nam się Patryk. Mój brat został dziadkiem więc ja zostałam "cioteczną babcią", a moi rodzice PRADZIADKAMI !!!!!!
I nie mogę usiedzieć tak się zakochałam w maluszku... zobaczcie sami :
Jaki slodki maluch z tego Patryka !!!! Niech sie chowa zdrowo !! Pozdrowienia i gratulacje dla calej szczesliwej rodzinki ze szczegolnym uwzglednieniem "ciotecznej babci" A pradziadkom dlugich lat zycia i radosci !!! Wcale sie nie dziwie, ze nie mozesz usiedziec, bo ja patrze tylko na zdjecia i jakies takie mam mokre oczy .....
Ja też. Dziękuję Marylko - życzenia przekażę. Cała rodzina wariuje ze szczęścia a Pradziadkowie w szczególności !!! (nie każdemu jest dane doczekać...).
Jaki sliczny ,slodki maluszek ,mam nadzieje ze bedziecie mieli wiele uciechy i bedzie rosl jak na drozdzach powodzenia paa
Serdeczne gratulacje szczesliwym Rodzicom, Dziadkom i Babciom(szczegolnie tym ciotecznym) No i naturalnie Pradziadkom! Niech sie chowa zdrowo i radosnie ladnie je i szybko rosnie!
No to gratulacje cioteczna babciu. Dzidziuś jest taki piękny a jaki duży! A prababcia to chyba szaleje ze szczęścia?
Ja mam pięcioro takich ciotko-wnucząt. Dwoje z nich nie mogąc znaleźć nazwy dla mnie, a cioteczna babcia to im nie pasowało do mojej osoby, zwraca się do mnie po imieniu. Po prostu Kika ( to dziwne imię przylgnęło do mnie teraz i rozciągnęło się na całą rodzinę). Tak zwracają się do mnie huż od 14 lat. Przygotuj się ównież na taką zamianę,bo maluchom ciężko jest mówić "ciociu" , że nie wspomnę "cioteczna babciu". Wszystkiego najlepszego i niech ten piękny maluszek zdrowo się chowa.
Grtulacje!!!!! Jakie słodkie maleństwo
Niech się Patryk zdrowo chowa !!!
Sliczny chłopczyk, ja też niedawno zostalam ciocią i wiem jaka to wielka radosć można patrzeć godzinami na takiego maluszka!!! Niech się zdrowo chowa, gratulacje dla Ciebie i rodziców Patryka!!!
Śliczny chłopczyk,gratulacje dla rodzinki.
Każde nowonarodzone dzieciątko daje wiele radości mądrym ludziom i odpowiedzialnym rodzicom.
mnie jeszcze nie dane być babcią a więc po troszę Ci zazdroszczę ,niech się chowa zdrowo ,pozdrawiam - rosa
Sliczny maluszek . Gratuluje rodzicom ,dziadkom ,pradziadkom i calej rodzince . A maluszkowi zycze zdrowia i slodkiego dziecinstwa .
Słodki maluszek! Pozdrowienia dla malucha i całej rodziny
Serdeczne gratulacje!!!
Dzidziuś rozkoszny!!! Jemu zdrówka,a bliskim - pociechy z wychowania życzę!
Moje gratulacje!!! Ciociu-Babciu, śliczny maluszek, oby rósł zdrowo !!!
Gratuluje ciotecznej babci:)
Przesliczne dzieciatko