Dzień dobry.... chociaż pora już nie dzienna, wiec może dobry wieczór... Też nie bardzo pasuje..... a dobranoc... by pasdowało, ale nie na powitanie ..... Alez ten nasz język jest skomplikowany! No w każdym razie niezmiernie mi miło sie przywitac, niezależnie od pory doby :)
Witaj mamoni ! Ludzie tutaj sa chyba z calego swiata ,wiec o roznych porach ciebie powitamy . Chicago wita cie prawie w poludnie i zycze dobrej zabawy i wysmienitych potraw
Dzień dobry.... chociaż pora już nie dzienna, wiec może dobry wieczór... Też nie bardzo pasuje..... a dobranoc... by pasdowało, ale nie na powitanie ..... Alez ten nasz język jest skomplikowany! No w każdym razie niezmiernie mi miło sie przywitac, niezależnie od pory doby :)
Witam Cie rowniez o tej nietypowej porze. W Polsce wlasnie noc, u mnie pozny wieczor i w zasadzie juz ide spac wiec dobranoc
Witaj, witaj serdecznie :) ja tez jeszcze przed pojsciem spac zdarzylam :)))
za to mnie uda się Ciebie przywitać bladym świtem
baw się dobrze ,pozdrawiam - rosa
I ja Cię witam- gotuj z nami smacznie.
PS. Pięknie się przedstawiłaś w ustawieniach... szczera prawda.
Witam Cię!!!Nie muszę pewnie przekonywać Cię,że będziesz tu zaglądała często.Basia
Witaj mamoni ! Ludzie tutaj sa chyba z calego swiata ,wiec o roznych porach ciebie powitamy .
Chicago wita cie prawie w poludnie i zycze dobrej zabawy i wysmienitych potraw
Witam autorkę pięknych wierszy. Ładny jest Twoj opis w profilu.
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
Witaj serdecznie!
u mnie jest 12.30 ostatnia niedziela sierpnia i witam Cie wlasnie teraz :)
Witaj ... podwójnie (!?!)...
...
Janek