No właśnie - gdzie jest Kama ??? Zawsze było jej pełno na forum, zakładała coraz to nowe wątki, tryskała energią i miała mnóstwo pomysłów !!! I naraz ta cisza... Krzyknijmy wszyscy wielkim głosem- może nas usłyszy !!!!
Kama zabrała sie za remont. Coś mi sie wyfdaje, że od nowa buduje chałupę. Jak skończy na pewno sie odezwie. Wierzę, że nadal nas lubi tak jak my ją. Obiecała mi, że mnie odwiedzi. Więc czekam cierpliwie. ABA
oj kurde - mam tyle zaleglosci w czytaniu i w pisaniu, ale wiem wiem - to Wam powiem. Kamuskowi zdechl komputer i to dlatego - jak sie upora- wroci pewnoscia
Dzieki Mariniku, a mnie juz rozne wersje mniej i bardziej tragiczne, lub niedorzeczne lataly po glowie, tylko oczywiscie nie wpadlam na to, ze moze zdechl komp .....:(
Piq aniołku dziękuję za pamięć i wszystkim tu obecnym nie było mnie to prawda...kama jak w tej piosence pojawia się i znika...myślę,że teraz zagoszczę na dłużej jest miło z Wami rodzinnie tak poprostu fajowo
No właśnie - gdzie jest Kama ??? Zawsze było jej pełno na forum, zakładała coraz to nowe wątki, tryskała energią i miała mnóstwo pomysłów !!!
I naraz ta cisza...
Krzyknijmy wszyscy wielkim głosem- może nas usłyszy !!!!
juz wcześniej o to pytałam , lecz bez odpowiedzi :(( nikt nie wie co z Kamusią :(( Kama odezwij sięęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!
Ja juz "opukalam" wszystkie mozliwe drzwi i bez odezwu :(((
Kama zabrała sie za remont.
Coś mi sie wyfdaje, że od nowa buduje chałupę.
Jak skończy na pewno sie odezwie.
Wierzę, że nadal nas lubi tak jak my ją.
Obiecała mi, że mnie odwiedzi. Więc czekam cierpliwie.
ABA
oj kurde - mam tyle zaleglosci w czytaniu i w pisaniu, ale wiem wiem - to Wam powiem.
Kamuskowi zdechl komputer i to dlatego - jak sie upora- wroci pewnoscia
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> Kamuskowi zdechl komputer i to dlatego - jak sie upora-
> wroci pewnoscia
No tak myślałam - je nia miałam kompa przez miesiąc i myślałam, że zwariuję.
no proszę nareszcie ktoś uświadomiony a my to różne domysły snuliśmy
Dobrze ze sie wyjasnilo . Ja rowniez myslalam o Kamie ,ale tlumaczylam sobie to pora wakacyjna no i remontami .
Kamo wracaj ,tesknimy za toba ...
hej hej witajcie, kama wyremontowała juz domek, etraz ma kłopoty z podłączeniem komputera- wszystkich was bez wyjatku serdecznie pozdrawia:)))
Dzieki Mariniku, a mnie juz rozne wersje mniej i bardziej tragiczne, lub niedorzeczne lataly po glowie, tylko oczywiscie nie wpadlam na to, ze moze zdechl komp .....:(
Zdechł po prostu,ale to był Przyjaciel.
Piq aniołku dziękuję za pamięć i wszystkim tu obecnym nie było mnie to prawda...kama jak w tej piosence pojawia się i znika...myślę,że teraz zagoszczę na dłużej jest miło z Wami rodzinnie tak poprostu fajowo