Forum

Rozmowy wolne i frywolne

czy Kraków może mi pomóc?...

• Autor: anna-gu Data: 2007-08-24 15:18:38

Jestem kobietą "upadłą" fizycznie i psychicznie z powodu kompletnego fiaska w poszukiwaniu pokoju-mieszkania dla 4 pierwszorocznych studentek AGH, z których jedna jest moją córką! Godziny przy komputerze w poszukiwaniu ofert, wertowanie ogłoszeń prasowych, dziesiątki telefonów, kilka wyjazdów do Krakowa w celu dokonania transakcji i... nadal jesteśmy w punkcie startowym. Większość ofert po wykonaniu telefonu okazuje się nieaktualna albo cena przekracza moje możliwości finansowe. Dlatego proszę o  pomoc Żarłoczki z Krakowa, które zechciałyby podać mi pomocną dłoń i dźwignąć mnie z upadłości... 

• Autor: MonikaK Data: 2007-08-24 16:52:49

Czy dziewczyny chcą mieszkać razem, czy mieszkanie dla jednej osoby jako współlokatorki wchodziło by w rachubę?

• Autor: Beata500 Data: 2007-08-24 19:38:05

Przechodziłam to samo w ubiegłym roku w Poznaniu.Pomogła popularna miejscowa gazeta z ogłoszeniami i mieszkający tam kolega męża.Głowa do góry!!!Powodzenia!!!

• Autor: ABA Data: 2007-08-24 21:19:24

Mnie pomogła poszukać pokoju parafia przy Politechnice Gliwickiej tam gdzie syn miał rozpocząc studia.
    Syn mieszkał w bardzo miłej rodzinie i był traktowany jak swój.
    Udaj sie i Ty. może tez kosciół pomoże?

• Autor: bea39 Data: 2007-08-26 11:18:59

Przy kościele pod wezwaniem św. Anny działa takie studenckie biuro kwater. Tam na pewno cos dla nich znajdą.O tej porze mają bardzo dużo ofert.

• Autor: occulta Data: 2007-08-27 11:12:16

Jak moje "potworne" rodzeństwo wróci z AGHowskich praktyk, to dam znać czy czegos nie mają, między studentami to jakos łatwiej idzie :)   / siostra wraca jakos w tym tygodniu/

• Autor: bea39 Data: 2007-08-28 21:39:01

Ania Studenckie Biuro - ul Stradomska 13.niech tam zajrzą, coś znajda na pewno. To sparwdzone źródło więc.....jakby co daj znać, na pewno pomożemy.

• Autor: anna-gu Data: 2007-08-29 16:43:08

Kochani, serdeczne dzięki za rady i potrzymanie na duchu! Szukamy nadal.

Przejdź do pełnej wersji serwisu