Irenko, o okazjii Twoich urodzin życzę Ci wiele szczęścia każdego dnia, słoneczka, dobrego humoru i powodów do samych tylko radości. Twoje zdrowie! 1 0 0 L a t !!! Ala
A ja chociaż bardzo spóznione ale też szczere podziękowania za urodzinowe zyczenia.Dziękuje bardzo. A dla Ciebie Alicjo również wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze z okazji urodzin. 100 lat w dobrym zdrowiu zyczę.
Wszystkiego najlepszego oraz 100 lat zyczy monika
Spełnienia marzeń
Wszystkiego najlepszego i spełniania marzeń każdego dnia
Najlepsze życzenia urodzinowe,zdrówka,szczęścia,pomyślności i spełnienia marzeń składam ja-Monika.
drogie Żarłowiczki równiez ode mnie przyjmijcie moc życzeń: szczęścia i pomyslności:)
Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń życzy wam rynia2.
Wszystkiego najlepszego!!!!
Realizacji marzeń i wiele lat radości
dużo szczęścia i radości
życzy - rosa
Dużo zdrowia i szczęscia,udanych wypieków i przepysznych gotowań
życzy Basia
zdrowka szczescia i slodyczy Madziorek zyczy
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń życzy didloo!!!!
Wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!!!!!
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego
wszystkigo najlepszego
Wszystkiego najlepszego zdrowia, szczescia, spelnienia marzen - zyczy maryla
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkim pamiętającym o mnie i moich urodzinach / o rany! które to już z kolei !!!/
Alicja
serdecznie dziękuję !
Irenko, o okazjii Twoich urodzin życzę Ci wiele szczęścia każdego dnia, słoneczka, dobrego humoru i powodów do samych tylko radości.
Twoje zdrowie! 1 0 0 L a t !!!
Ala
Wszystkiego co najpiekniejsze w życiu
Wszystkiego najlepszego dla dziewczyn od agi9999
Jeszcze raz wszystkim dziękuję
spóźnione....
ale najszczersze-
Sto lat Dziewczyny-niech uśmiech towarzyszy Wam codziennie!!!Spełnienia marzeń!
A ja chociaż bardzo spóznione ale też szczere podziękowania za urodzinowe zyczenia.Dziękuje bardzo.
100 lat w dobrym zdrowiu zyczę.
A dla Ciebie Alicjo również wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze z okazji urodzin.
....... jeszcze ode mnie moc najserdeczniejszych - choć baaaaardzo spóźnionych -
życzeń przyjmijcie !!!!!!!!!!! 
Pozdrawiam - Elek