Forum

Galeria

zdjęcia z wakacji w bałtowie

• Autor: asia29 Data: 2007-08-24 21:12:35

Witam
    Chce sie wam pokazać zdjecia mojej rodzinki z tegorocznych wakacji

• Autor: aga1 Data: 2007-08-24 21:34:27

Piękne wakacje!Niedawno moja przyjaciółka ze swoim synkiem,który jest pasjonatem dinozaurów odwiedziła Bałtów.Bardzo im sie tam podobało,szczególnie małemu,który ma bardzo dużą wiedzę na ten temat a skomplikowane nazwy dinozaurów nie stanowią dla niego żadnego problemu,bez zająkniecia podaje nazwę pokazanego gada,epokę i rodzine do jakiej dany gaatunek sie zalicza.Chcę zaznaczyc,ze mały ma dopiero 4 latka.Bardzo fajny park z dinozaurami i wykopaliskami jest też w Krasiejowie na opolszczyźnie.Pozdrawiam i gratuluje fajnych dzieciaczków.

• Autor: anari74 Data: 2007-08-24 22:05:27

Sliczne \zdjęcia wspaniałej rodzinki.dokładnie to gdzie jest Bałtów?

• Autor: asia29 Data: 2007-08-24 22:28:17

Bałtów jest koło Ostrowca świętokrzyskiego

• Autor: dajanka Data: 2007-08-25 14:40:26

Asiu ja też się wybierałam w tym roku do bałtowa z moim 6-letnim bratem, który również uwielbia dinozaury i wszelką wiedzę z nimi związaną, ale słyszałam, że wszystkie terminy są pozajmowane do końca wakacji i nie ma szans dostać się tam w tym roku? Może źle słyszałam i Oskar musiał zadowolić się kilkoma dniami ze

smokiem wawelskim. Za to w przyszłym roku nie odpuszczę, tym bardziej, że moja babcia mieszka niedaleko kielc, więc region ten sam

P.S. Ja nie miałabym odwagi, żeby tak węża trzymać

• Autor: monami9 Data: 2007-08-26 16:02:07

Dajanko, jeśli chcesz jechać do Bałtowa do parku  nie musisz rezerwować sobie terminu. Poprostu jedziesz, kupujesz bilet w kasie i wchodzisz. Rezerwacje są tylko dla wycieczek np szkolnych. A park jest czynny chyba do końca października. Często tam jestem bo mieszkam w Ostrowcu Św. Więc może uda Ci się jeszcze pojechać w tym roku. Poleca bo naprawdę warto.

• Autor: monia00 Data: 2007-08-25 18:29:02

Ale fajne wakacje . Mysle ze cala rodzinka bedzie jeszcze dlugo wspominac wszystkie atrakcje ...

• Autor: mlena Data: 2007-08-27 21:40:57

Zdjęcia super - pewnie była to wielka frajda dla całej rodzinki.

Przejdź do pełnej wersji serwisu