Forum

Rozmowy wolne i frywolne

jak pech to pech

• Autor: madziorek Data: 2007-08-27 19:30:39

Naprawde jak pech to pech......a moze tak mialo byc??? Czekalam na urlop z utesknieniem ,mialam zamowione bilety do Polski na dzis tj 27 sierpnia. Wczoraj sie ladnei z KUbusiem spakowalismy,rano reszte drobnostek no i jedziemy na lotnisko.Zamowilismy przewoznika i jedziemy. Na lotnisku po pol godzinie dowiaduje sie i to nie oficjalnie a od pozdroznych ze nasz lot zostal odwolany!!!!!!!!! Nie wiezrac jeszcze ,ze tak moglo sie stac pedze do informacji.Tam poinformowali mnie ,ze naprawde lot odwolany!!!!!! Powiedziala babka ,ze moge sobei zamowic na jutro lub pojutrze jesli beda miejsca wrrrr wrrrrr.......Dzwonie jescze raz po przewoznika ,ktory juz jest w polowie drogi do Londynu ,zeby wracal po nas.Z domu dzwonie do lini lotniczych  i dowiaduej sie ,ze byly jakie problemy techniczne i ,ze oni nie sa w stanie powiadomic wszystkich pasazerow.......ot i cala historia dnia dzisiejszego!!!!! Siedze sobie w domku i urlop spedze w Londynie hahahahha ......ech...szkoda slow......

• Autor: kasia.terlecka Data: 2007-08-27 19:36:05

Madziu jak mi przykro! Ale i tak masz swoje prawa tak sie nie postepuje z pasazerami i co ze straconymi pieniedzmi???!!!! Dzwon tam i sie domagaj zwrotow kosztow! Jak ja sie boje ze mnie tez to spotka... Z tymi tanimi liniami nigdy nic nie wiadomo!!! Koniecznie tam zadzwon!

• Autor: madziorek Data: 2007-08-27 19:45:50

Dzwonilam juz,ale i tak z tego nic nie wyjdzie.Zwracaja za hotel ale za podroz na lotnisko niestety nie. Pieniadze za bilet zwroca i teraz sluchajcie w ciagu 2-3 tyg maja byc na koncie!!!!!!! Po prostu zenada.Pytalam o odsetki i dlaczego tak dlugo.Odsetek nie bedzie ,tyle trwa transfer i juz-tak mi powiedziano. Chyba nigdy nie bedzie dobrze w tym kraju ech......Ale na szczescie juz  sie uspokoilam bo w moim stanie za dlugo nie moge sie denerwowac heehehhe.
    Kasiu!! Tobie zycze aby wszystko bylo jak najlepiej!!!!! Tak mysl a na pewno tak bedzie!!! Pozdrawiam!

• Autor: luckystar Data: 2007-08-27 20:19:11

Madziorku, przykro mi, ze jestes zawiedziona i Kubus i Twoja rodzina w Polsce ....... ale moze wlasnie tak powinno byc, moze z jakichs nieznanych nam powodow "powinnas" byc wlasnie w Londynie.... A nawiasem mowiac to jakie to byly linie lotnicze???

• Autor: madziorek Data: 2007-08-27 20:48:45

wegierskie linie -wizzair    Moze rzeczywiscie tak mialo byc......ech i tak juz mi lepiej....:)))

• Autor: miauka Data: 2007-08-28 02:54:09

madziorze paskudko - pyszczek do gory.
    nie denerwuj sie i odpocznij :)

• Autor: Rosa Data: 2007-08-28 05:30:31

przykro mi strasznie że zmarnowali Ci urlop ale głowa do góry wszak nie wolno Ci się teraz denerwować może jeszcze się jakoś ułoży a swoją drogą to ja bym im nie popuściła ,pozdrawiam cieplutko  - rosa

• Autor: madziorek Data: 2007-08-28 17:46:23

dzieki wszystkim za slowa otuchy!!! Juz mi lepiej......mam nadzieje,ze jakos wykorzystam te wolne dni i jeszcze zwiedze miejsca w ktorych nie bylam.Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu