Mam na imię Ewka.dzięki tej stonie właściwie to dzięki wam , zaczęłam gotować.Dzięki.Na początku nic mi nie wychodziło , nawet proste danie. Teraz jest lepiej.Zawsze można kogoś poradzić się .
wyszłam za mąż i trzeba było zacząc przygodę z gotowaniem .Konkurencja z tesciową duza.ale gotuje lepiej ,piekę ciasta.Jak mi cos nie wychodzi to próbuje jeszcze raz.Ta stona jest super .Witam wszystkich serdecznie .
Mam na imię Ewka.dzięki tej stonie właściwie to dzięki wam , zaczęłam gotować.Dzięki.Na początku nic mi nie wychodziło , nawet proste danie. Teraz jest lepiej.Zawsze można kogoś poradzić się .
wyszłam za mąż i trzeba było zacząc przygodę z gotowaniem .Konkurencja z tesciową duza.ale gotuje lepiej ,piekę ciasta.Jak mi cos nie wychodzi to próbuje jeszcze raz.Ta stona jest super .Witam wszystkich serdecznie .
I ja cię witam serdecznie. Gotuj, piecz i baw się z nami dobrze. Na WŻ są wspaniali, życzliwi ludzie, którzy zawsze pomogą w potrzebie.
Witaj Ewka w naszym gronie .Gotuj smacznie , pokaz tesciowej co potrafisz ...
Witaj Ewka!!!
Jestem tu już rok,a nie moge się nadziwic jak mogłam żyć bez WŻ.Zobaczysz z Tobą będzie tak samo.Basia
tak to prawda na Wż jest wiele życzliwych ludzi.dzięki.
Witaj serdecznie w gronie Zarlokow :)))
Witaj. Z nami nauczysz sie wszystkiego i poznasz wspanialych ludzi.
witaj serdecznie
tu dojdziesz do wprawy ,pozdrawiam - rosa
Pisałam na wielu forum, ale nie było tak miłych ludzi.Zwracali uwagę na zasady pisowni, potrafili wyśmiac.itp.
Witaj Ewka i czuj się tu najlepiej!!
witaj nam serdecznie ciesze sie ze ci sie z nami tak przyjemnie uczy