Prosze o pomoc. Szukam przepisu, który przegladałam na WŻ i teraz chciałabym wykorzystać częśc ale nie mogę go znaleźć. Pamietam tylko, że dodawało sie tam 20 dag wiórek kokosowych i miksowało tak jak galaretkę i chyba wsatwiało do lodówki. Myślałam, że byłaby to fajna warstwa do galaretki do liliany. Wiem, że z mojego niestety niezbyt precyzyjnego opisu niewiele mozna sie dowiedzieć ale może ktoś skojarzy. Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki Monika.
Widziałam ten przepis, był dość prosty, więc go pamiętam. Galaretkę rozpuścić w 1 szkl wody, dodać 1 szkl mleka. Kiedy zacznie tężeć - ubić aż zrobi się pianka i wsypać wiórki. To chyba to ??
Prosze o pomoc. Szukam przepisu, który przegladałam na WŻ i teraz chciałabym wykorzystać częśc ale nie mogę go znaleźć. Pamietam tylko, że dodawało sie tam 20 dag wiórek kokosowych i miksowało tak jak galaretkę i chyba wsatwiało do lodówki. Myślałam, że byłaby to fajna warstwa do galaretki do liliany. Wiem, że z mojego niestety niezbyt precyzyjnego opisu niewiele mozna sie dowiedzieć ale może ktoś skojarzy. Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki
Monika.
Widziałam ten przepis, był dość prosty, więc go pamiętam. Galaretkę rozpuścić w 1 szkl wody, dodać 1 szkl mleka. Kiedy zacznie tężeć - ubić aż zrobi się pianka i wsypać wiórki. To chyba to ??
Może to? http://wielkiezarcie.com/przepis25192.html
Nie wiem dlaczego nie jest na niebiesko ale jest to ,,papuzie mleczko,, użytkownik ,,judyta,,
Wielkie dzięki dziewczyny tego własnie szukałam. Pozdrawiam
Monika