Witam wszytkich ! Jestem tu nowa, i dopiero dodałam 1 przepis, bardzo lubie sama gtowac, potrawy według mojego upodobania, i mam tylko 12 lat :) Mam nadzieje, że mnie docenicie :) Lub nie, jak Wam będa sie podobac moje przepisy? No cóż zobacze z czasem.... Pozdrówka :*
Witaj!!! Wstawiaj swoje przepisy,jeżeli uważasz że są tego warte i nie przejmuj się jeżeli nie będzie komentarzy.Czasami trzeba czekać na nie bardzo długo.Basia
Dziekuje wam wszytkich za miłe słowa pwitania :) Będe starała sie wpadac tu jak najszesciej, jednak sami rozumiecie jutro zaczyna sie skzoła, a ja ide własnie do 5 klasy, i nie będze to łatwe, bo bede sie całymi dniami uczyła.... :))) Pozdrawiam Was, i co jakis czas będe dodawac przepisy, oraz robiła wasze, i póxniej napisze w komciu czy są dobre :) POzdrówka:*
Witaj najserdeczniej. Jesteś rówieśnicą mojego syna, choć on idzie do 6 klasy, 12 lat kończy za miesiąc. A na gotowanie, jak lubisz, na pewno znajdziesz czas, pomimo nauki
Witam wszytkich ! Jestem tu nowa, i dopiero dodałam 1 przepis, bardzo lubie sama gtowac, potrawy według mojego upodobania, i mam tylko 12 lat :) Mam nadzieje, że mnie docenicie :) Lub nie, jak Wam będa sie podobac moje przepisy? No cóż zobacze z czasem.... Pozdrówka :*
Witaj :)))))
witaj nam serdecznie!
Witaj!!! Wstawiaj swoje przepisy,jeżeli uważasz że są tego warte i nie przejmuj się jeżeli nie będzie komentarzy.Czasami trzeba czekać na nie bardzo długo.Basia
witaj
witaj serdecznie
i baw sie dobrze ,pozdrawiam - rosa
Dziekuje wam wszytkich za miłe słowa pwitania :) Będe starała sie wpadac tu jak najszesciej, jednak sami rozumiecie jutro zaczyna sie skzoła, a ja ide własnie do 5 klasy, i nie będze to łatwe, bo bede sie całymi dniami uczyła.... :)))
Pozdrawiam Was, i co jakis czas będe dodawac przepisy, oraz robiła wasze, i póxniej napisze w komciu czy są dobre :) POzdrówka:*
Witaj najserdeczniej.
Jesteś rówieśnicą mojego syna, choć on idzie do 6 klasy, 12 lat kończy za miesiąc. A na gotowanie, jak lubisz, na pewno znajdziesz czas, pomimo nauki
Witaj serdecznie!
Witaj serdecznie i zagladaj do nas w miare mozliwosci ;-)
Witaj wsrod nas . Gratuluje umiejetnosci w tak mlodym wieku .
Witaj na naszej smacznej stronce wśród uzależnionych Żarłoków.
Witaj!!!!