kochani , mamy zamiar z mężem wybrac sie w pażdzierniku nad morze , i mam prośbę , może polecicie nam noclegi , może to byc domek albo pensjonat , najbardziej chcialabym pojechać w okolice Sopotu ;)) za pomoc z góry dziękuję :) Madzia
Kochana Makusiu-mieszkam w Gdyni, ale po prostu nie znam żadnego godnego polecenia domku, a sądzę że hotel nie wchodzi w grę. Proponuję zajrzeć na strone internetową Sopotu-moze tam, w bazie noclegowej znajdziecie cos dla siebie.Niestety, inaczej nie umiem pomoc. Pozdrawiam http://www.sopot.pl/intgmservlets/WWW.Main?LANG_VERSION=POLISH
Makusiu, co prawda nie znam niczego w okolicach Sopotu, ale może pomyślisz o Mierzeji Wiślanej. To naprawdę ładne tereny. Jeśli lubisz ruch to może być Krynica, ale jeżeli preferujesz spokój to może np. Sztutowo? albo Stegna? Jeżeli byś się zdecydowała na przyjazd właśnie w te okolice to spróbowałabym się za czymś rozejrzeć. Pozdrawiam.
kochani , mamy zamiar z mężem wybrac sie w pażdzierniku nad morze , i mam prośbę , może polecicie nam noclegi , może to byc domek albo pensjonat , najbardziej chcialabym pojechać w okolice Sopotu ;)) za pomoc z góry dziękuję :) Madzia
hmm.. dziękuje za wszystkie podpowiedzi :((
Kochana Makusiu-mieszkam w Gdyni, ale po prostu nie znam żadnego godnego polecenia domku, a sądzę że hotel nie wchodzi w grę. Proponuję zajrzeć na strone internetową Sopotu-moze tam, w bazie noclegowej znajdziecie cos dla siebie.Niestety, inaczej nie umiem pomoc.
Pozdrawiam
http://www.sopot.pl/intgmservlets/WWW.Main?LANG_VERSION=POLISH
dzieki za zainteresowanie :)) pozdrawiam:)
Makusiu, co prawda nie znam niczego w okolicach Sopotu, ale może pomyślisz o Mierzeji Wiślanej. To naprawdę ładne tereny. Jeśli lubisz ruch to może być Krynica, ale jeżeli preferujesz spokój to może np. Sztutowo? albo Stegna? Jeżeli byś się zdecydowała na przyjazd właśnie w te okolice to spróbowałabym się za czymś rozejrzeć. Pozdrawiam.
dzieki dziewczyny :) poszperałam , popytała i wybrałam Kołobrzeg :)) z racji na moją astme i cukrzyce :) pozdrawiam cieplutko