Ogłaszam uroczyście, że długo wyczekiwane pudełko na "Wielkie Żarcie" w końcu dotarło. Na razie w fazie testowania. Wtajemniczeni i niecierpliwi zapewne wiedzą, o co chodzi. A niewtajemniczeni i ciekawscy na pewno wkrótce również poznają sekret. Kolejny problem rozwiązany, przynajmniej na jakiś czas. No to siup!
Jejku to wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę, siupam razem z wami wszystkimi i ze śpiewem na ustach :-)))))))))))))) Sto lat!!!!! Jupii jaj!!!!!!!!!!!!!!!
Matko kochana! Co za radosne wieści! Mamy już "nowy domek" dla "WŻ"!!! Niech "Mu" będzie w nim wygodnie, niech się zadomowi "całą gębą" i niech otworzy szeroko drzwi dla starych i nowych "WŻ'etowiczów". No to SIUP!
Sama nie wiem, czy jestem wtajemniczona, czy nie... może na wszelki wypadek lepiej być absolutnie niewtajemniczoną i spoza układu??? Muszę jeszcze tylko wyłączyć komunikatory, żeby mnie ktoś przez przypadek nie poinformował :)))))))
A tak w ogóle to przyzwoicie urodzony powinien mieć Rodziców Chrzestnych.... W takich razach dbający o nowe "maleństwo" rodzice chętnie rozglądali się za ciocią z Hameryki, tudzież wujkiem z zagranicy.... No i imię należałoby nadać....:))))
alidab, ja byłabym za tym że to dziewczynka, a na chrzcie serwerce dałabym imię "Wużetka" (tak od ciasta i od "dziweczynki"). Dziecko jest dziecko... wypić zawsze można :))) Siup !!! Pozdrówka !
Toto ja wiem ale tylko pianke(?!!) ..przecież przy tym się siedzi ...a potem do łózia to mogą domownicy odstawić... w ramach gimnastyki. Raz nie zawsze , dwa nie wciąż ...jak mawiają "starożytni Polacy".
Ogłaszam uroczyście, że długo wyczekiwane pudełko na "Wielkie Żarcie" w końcu dotarło. Na razie w fazie testowania. Wtajemniczeni i niecierpliwi zapewne wiedzą, o co chodzi. A niewtajemniczeni i ciekawscy na pewno wkrótce również poznają sekret. Kolejny problem rozwiązany, przynajmniej na jakiś czas. No to siup!
Wkn :)
Ja jako nie wtajemniczona i nie znająca sie na rzeczy pije wielkie siuppppppppppppppp oby ta stronka żyła wiecznie
Jejku to wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę, siupam razem z wami wszystkimi i ze śpiewem na ustach :-))))))))))))))
Sto lat!!!!! Jupii jaj!!!!!!!!!!!!!!!
Matko kochana! Co za radosne wieści! Mamy już "nowy domek" dla "WŻ"!!! Niech "Mu" będzie w nim wygodnie, niech się zadomowi "całą gębą" i niech otworzy szeroko drzwi dla starych i nowych "WŻ'etowiczów". No to SIUP!
Nareszcie, huuuuuuuuuuuuuura
supeeer siupam z wami!
Jednym słowem pępkówka za narodziny nowego serwera...:))) Grzechem byłoby nie siupnąć...:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Super wiadomość. Wielka Chwila Nadchodzi !!!
no to siup, bardzo sie ciesze
Sama nie wiem, czy jestem wtajemniczona, czy nie... może na wszelki wypadek lepiej być absolutnie niewtajemniczoną i spoza układu??? Muszę jeszcze tylko wyłączyć komunikatory, żeby mnie ktoś przez przypadek nie poinformował :)))))))
Brawo!!!
A tak w ogóle to przyzwoicie urodzony powinien mieć Rodziców Chrzestnych.... W takich razach dbający o nowe "maleństwo" rodzice chętnie rozglądali się za ciocią z Hameryki, tudzież wujkiem z zagranicy.... No i imię należałoby nadać....:))))
alidab, ja byłabym za tym że to dziewczynka, a na chrzcie serwerce dałabym imię "Wużetka" (tak od ciasta i od "dziweczynki").
Dziecko jest dziecko... wypić zawsze można :))) Siup !!! Pozdrówka !
Bodek, Bodek!!!!! - to bylby chrzestny...........
ja tam juz dostalem kubeczek :) ale siup z nigo sie napije :) herbatki :) bo za wczesnie na wodke :) pozdr....
może Marybodek na czesc rodziców chrzestnych hi hi hi
Wspaniala wiadomosc :))) nareszcie .....no to SIUP !!!
Od poniedziałku dobre wieści, siuuuuup.
Trudno, wpadnę w alkoholizm, a niech tam.
Pozdrawiam Cały Olimp
Janek
To ja też SIUP, SIUP, SIUUUUUUUUUUUUP !!!!!!!!!!
nadejszła wiekopomna chwiła.... sip siup hurraaaaa!!!!
Swietnie, no to siup
!!!
siup siup siup
jakże się cieszę -siup
Pzry tak wielkiej okazji, nawet ja abstynentka, dziuba umoczę. Ogromnie się cieszę.
super :)) wreszcie :)) no to siup :))
Ale fajnie!!!! Konto sie wyzerowało - a raczej całkowicie zniknęło. Trzeba siupnąć z radosci
Wiesz Ekko- nigdy wcześniej nie spotkałam nikogo, kto cieszyłby się tak szczerze z wyzerowania konta:))))))
Właścicieli sald debetowych też podejrzewam o szczerą radość z wyzerowania konta...:)))
alidab dała Ci odpowiedź....
Ali mówiła o przeciwnym kierunku zerowania niż nasz :)
wiem, wiem...
Jeden raz wieczorkiem nie weszłam na WŻ i minęło mnie wieczorne siupanie.Cieszyć się będziemy jeszcze długo,no to siup,kaweczką,bo tak rano.
No to siupniem we wtorek...siup
No to siup! Mam tu troche piwa :-)
Ależ Ty jesteś"pijus", jeny ....koń by padł po tej dawce ...
Pozdrawiam
Janek
Ja poproszę o piankę z tego piwa.Resztę zostawiam...
Basiu, nie żartuj...tylko tyle?
Janek
Janku, ja przeważnie chodzę o czterech,więc na czterech byłoby mi trudno.
Toto ja wiem ale tylko pianke(?!!) ..przecież przy tym się siedzi ...a potem do łózia to mogą domownicy odstawić... w ramach gimnastyki.
Raz nie zawsze , dwa nie wciąż ...jak mawiają "starożytni Polacy".
Janek
Ja tylko w gościach jestem taka skromna.
hej! idę pogotować za kilka godzin wraca mój weekendowy Janek. O przepraszam ;mąż Janek.
Basia
Czyli jesteś "normalna", chwała Bogu, już myślałem, że coś nie bardzo...;-)))))))))
Janek
No to ja też siupam ze wszystkimi i barzo się cieszę!